Foto: Vida Press

Amerikāņu sabiedrības dāma Kima Kardašjana un reperis Kanje Vests aizvadītās nedēļas izskaņā kļuva par četru bērnu vecākiem – surogātmāte laida pasaulē pāra dēliņu. Šonedēļ izziņots zēna vārds.

Kardašjana tviterī nākusi klajā ar jaundzimušā pirmo foto, kura aprakstā norādījusi, ka viņas un Vesta dēlu sauc Psalms Vests.

Raidsabiedrība CNN norāda, ka puisēna vārdam, visticamāk, ir reliģioza nozīme – psalmi ir garīgie dziedājumi. Tie, kuri seko līdzi Vesta gaitām, noteikti zinās, ka katru svētdienu viņš rīko stilizētu, modernu dievkalpoju, kurā izskan dziesmas un netrūkst arī deju.

Kardašjana un Vests ir vecāki trim bērniem. Viņiem ir piecus gadus veca meita Norta un trīs gadus vecs dēliņš Seints, kura vārdiņš no angļu valodas tieši tulkojas kā "svētais". Savukārt pērn janvārī pasaulē nāca pāra trešā meitiņa Čikāga, kuru iznēsāja surogātmāte.

Pirmos divus bērnus iznēsāja pati Kima. Ārsti pēc otrajām dzemdībām sievieti brīdināja, ka vēl viena grūtniecība var apdraudēt gan viņas, gan vēl nedzimušā mazuļa dzīvību, tāpēc trešo atvasi laida pasaulē surogātmāte.

Kardašjana un Vests gredzenus mija 2014. gadā. Šī ir Kimas trešā laulība.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!