Foto: Vida Press

Amerikāņu sabiedrības dāma un realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašjana (attēlā) šonedēļ gatavojas kļūt pat precētu sievieti, un sev pievērsto mediju uzmanību efektīgā tumšmate kārtējo reizi izmantojusi savtīgos nolūkos – lai visai pasaulei parādītu savas sievišķīgās auguma aprises.

Jau vēstīts, ka Kima ar mīļoto vīrieti Kanji Vestu laulības ostā iestūrēs 24. maijā, un tiek mēļots, ka grandiozās kāzas norisināsies Francijā. Tiesa, nesen publiskajā telpā arī uzvirmojušas runas, ka oficiālā ceremonija paredzēta Itālijā.

Līdz īpašajam notikumam palikušas vien pāris dienas, un topošā sieva ar savu līgavaini jau ir ieradušies Eiropā, lai atlikušajā laikā pienācīgi sagatavotos lielajam notikumam, un, kā jau tas bija gaidāms, slavenību fotogrāfi burtiski medī pārīti.

Šonedēļ paparaci iemūžinājuši Kimas un Kanjes gaitas Francijā, un mīlnieku iziešana sabiedrībā jau kļuvusi par vienu no apspriestākajām ziņām ārvalstu medijos, turklāt šajā notikumā zināmu vērību kārtējo reizi izpelnījušās arī Kimas varenās krūtis.

Kima iepirkšanās tūrei un iecienītā restorāna apmeklējumam bija izraudzījusies visnotaļ pikantu tērpu - šaurus zīmuļsvārkus un pieguļošu topiņu ar atkailinātu muguru, turklāt šis apģērba gabals bija tik niecīgs, ka knapi nosedza Kardašjanas brangās krūtis, kuru aprises izspiedās pa krekliņa sāniem.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!