Foto: Privātais arhīvs
Viens no slavenākajiem šovbiznesa klaniem pasaulē – kuplā Kardašjanu-Dženneru ģimenīte – Ziemassvētkos savu plašo fanu pulku aplaimojusi ar sirsnīgu momentuzņēmumu. Tiesa, kamēr pielūdzēji priecājušies un jūsmojuši, nelabvēļi atraduši iemeslu pazoboties.

Ģimenes kopbildes uzņemšana ir neatņemama Kardašjanu dinastijas pirmssvētku tradīcija, un fani allaž ar nepacietību gaida, kad tiks publiskots ikgadējais foto. Šajos Ziemassvētkos plašākas sabiedrības novērtējumam sniegts saimes jaunākais momentuzņēmums.

Šoreiz bildītē iemūžinātas Kardašjanu māsas Kima, Kortnija un Hloja, viņu pusmāsiņa Kailija Džennera un visu daiļavu vēl daiļākie bērniņi.

Fotogrāfija publiskota "Instagram" tīklā un dažās dienās kļuvusi par īstu sensāciju, izpelnoties vairāk nekā četrus miljonus sarkano sirsniņu jeb "patīk". Tiesa, kamēr daļa ļaužu jūsmojuši, citi par Kardašjanu ģimenītes foto uzjautrinājušies un to ļauni izsmējuši.

Kā vēsta ārzemju tabloīdi, daudzi ģimenes kopbildē piefiksējuši nepilnības. Vairāki komentētāji norādījuši uz acīmredzamām "fotošopa" pēdām. Tā, piemēram, vērīgākie norādījuši, ka Kortnijas dēla Meisona, kurš bildē redzams kreisajā pusē, galva izskatoties neproporcionāli liela un gluži kā piemontēta svešam ķermenim.

Tāpat arī daudzi apšaubījuši to, ka Kimas meita Norta, kura bildē redzama labajā pusē aiz savas māmuļas pleca, vispār piedalījusies fotosesijā – arī viņa, daudzuprāt, kopbildē ielikta ar fotošopu.

Daļai aizdomīga šķitusi arī Kimas neproporcionāli garā roka, citi bildi vienkārši nodēvējuši par samākslotu un neīstu, bet vēl kāds norādījis, ka visa Kardašjanu dzīve esot viens liels "fotošops".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!