Foto: Privātais arhīvs

Pasākumu vadītājs, dziedātājs un stilists Kaspars Blūms-Blūmanis jeb Kašers (attēlā), kura ķermeni jau rotā vairāki tetovējumi, vasaras sākumā uzsācis vērienīga zīmējuma veidošanu, kura ietvaros šobrīd jau tapis krāsaina gulbja attēls uz atraktīvā puiša pleca.

"Lai pabeigtu visu iecerēto zīmējumu, būs nepieciešams ilgs laiks. Šobrīd darbs vēl nav pabeigts, taču esmu ieplānojis, ka tetovējums būs liels - tas turpināsies uz muguras un arī ķermeņa priekšpusē," sarunā ar DELFI Izklaidi stāsta Kašers.

Visiem zīmējumiem, kuri izveidoti uz multimākslinieka ķermeņa, ir kāda īpaša nozīme. Arī šoreiz tetovējumam ir savs vēstījums, kuru Kašers pagaidām gan nolēmis paturēt noslēpumā.

"Negribas visiem tetovējumu parādīt, kamēr tas vēl nav pabeigts. Ir daudz detaļu, kuras vēl jāpilnveido, piemēram, ēnas, tādēļ tik drīz zīmējums vēl nebūs gatavs, bet, protams, arī šajā tetovējumā ir vēstījums, kuru pagaidām neatklāšu," noslēpumains ir Kašers.

DELFI Izklaide jau vēstīja, ka pie sava pirmā tetovējuma puisis tika 15 gadu vecumā, kad uz kreisās rokas tika uztetovēti metamie kauliņi un citi nieki, tiesa, pēc pāris gadiem šim zīmējumam pāri tika uztetovēts balodis, kas simbolizē brīvību un tapa par piemiņu laikam, ko multimākslinieks pavadīja Āfrikā.

Toreiz puisis stāstīja, ka savu ķermeni uztver kā templi dvēselei, tādēļ labprāt to izdaiļo, iemūžinot svarīgus dzīves notikumus uz savas ādas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!