Foto: Mango
Viens no Latvijas basketbola izlases spēcīgākajiem spēlētājiem Kaspars Kambala (attēlā) pāris dienas pirms došanās uz Eiropas čempionātu Polijā ticis pie jauna matu sakārtojuma – uz basketbolista galvas izveidots dīvains, ģeometrisks raksts.

Jautāts, vai jaunā frizūra veidota par godu čempionātām, Kambala sarunā ar izklaides portālu Mango smaidot atzīst, ka daļēji tas patiešām darīts svarīgā notikuma dēļ, bet galvenais iemesls tomēr bijis daudz praktiskāks. "Pirmkārt, gribēju kaut ko pamainīt savā izskatā, kā arī vajadzēja apgriezt matus īsākus, lai netraucē," stāsta Kambala.

Trešdienas vakarā tikšanās ar faniem laikā Kambala bija viens no tiem izlases basketbolistiem, ar kuru nofotografēties un kura autogrāfu iegūt vēlējās visvairāk fanu. Pats basketbolists atzina, ka šāda līdzjutēju attieksme viņam ir ļoti patīkama. "Ja cilvēki nāk un atbalsta, noskaņojums uzreiz kļūst labāks," atzīst Kambala.

"Sajūtas pirms čempionāta man ir kā vienmēr - gatavojos un koncentrējos spēlei," atklāj basketbolists un piebilst, ka svarīgākais viņam esot ģimenes atbalsts. Pārbaudes spēlēs, kas norisinājās Rīgā, atbalstīt savu mīļoto vīrieti bija ieradusies viņa tagadējā draudzene Tifānija Ronda ar deviņus gadus veco dēlu Teiloru no iepriekšējām laulībām. Tāpat daudziem par lielu pārsteigumu Tifānija uz spēlēm līdzi bija paņēmusi arī nepilnus divus mēnešus veco meitiņu Mikeilu Annu Mariju.

"Ģimene mani vienmēr ir atbalstījusi un atbalstīs. Vēl gan mēs neesam izlēmuši, vai viņi dosies līdzi uz spēlēm Polijā," stāsta Kambala. Jautāts, vai mazulītei atrašanās tik tuvu basketbola laukumam nekaitē, basketbolists ir lakonisks: "Protams, ka tas ir diezgan skaļš pasākums, bet, ja tēvs spēlē basketbolu, tad bērniem ir jānāk un jāatbalsta - arī tik maziņiem!"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!