Foto: Vida Press
Slavenās Osbornu ģimenes atvase Kellija Osborna nu kļuvusi pavisam attāli līdzīga tai sievietei, kādu pasaule viņu zināja vēl pirms četriem gadiem.

Šobrīd 36 gadus vecā televīzijas personība, aktrise un modele Kellija Osborna turpina pārsteigt savus fanus – jaunākajos "Instagram" attēlos Osborna šķiet itin kā cits cilvēks.

Osbornas vizuālās pārvērtības sākās 2018. gadā, kad viņa veica kuņģa samazināšanas operāciju, rezultātā atbrīvojoties no teju 40 kilogramiem svara. Osborna pievērsās vegāniskam dzīvesveidam un pielika punktu arī alkohola lietošanai, kas viņas dzīvē iepriekš radījis vērā ņemamas problēmas.

Un nu kardināli mainījušies arī viņas sejas panti, liekot uzvirmot spekulācijām par plastikas ķirurga iejaukšanos vaibstos.

To gan Osborna krasi noliedz. "Beigsim šīs stulbās baumas! Vai jūs nevarētu vienkārši priecāties par mani?" video vēstījumā instagramā pauda sieviete. Publiskojot attēlus, kuros redzama glīti uzkrājosusies un ar dažādām frizūrām, Osborna teic, ka šobrīd ir aizrāvusies ar vizuālām pārvērtībām, taču plastikas ķirurģiju savai sejai nav izmantojusi nekad.

"Nekad ar savu seju neesmu darījusi neko citu kā vien veikusi pāris injekcijas lūpās, pierē un žoklī. Es nemeloju. Un paldies par komplimentiem," saviem faniem skaidro Osborna. "Instagram" platformā pie viņas fotogrāfijām virknējas apbrīnas pilni komentāri par jauno izskatu, tostarp no pasaulē slavenām zvaigznēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!