Foto: AFP/Scanpix

Medijus pāršalkusi sensacionāla vēsts – amerikāņu sabiedrības dāma un realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašjana paziņojusi, ka viņa ar savu vīru reperi Kanji Vestu (abi attēlā) ir otrā bērniņa gaidībās.

Kima par šo īpašo notikumu pavēstījusi realitātes šova Keeping Up With The Kardashian's jaunākajā epizodē, un priecīgā ziņa ātri vien kļuvusi par galveno pirmdienas rīta virsrakstu ārvalstu medijos.

Pēdējā pusgada laikā pārītis pūlējās melnās miesās, lai tiktu pie otra bērniņa - Kardašjana vairākkārt devās vizītēs pie ginekologa, lai tas izmeklētu viņas olnīcas un dzemdi.

Visas šīs izdarības tika atspoguļotas arī Kardašjanu klana veidotajā realitātes šovā, un Kima vienā no pārraides epizodēm visai pasaulei pat pavēstīja, ka abi ar vīru tik ļoti vēlas tikt pie mazuļa, ka viņiem nākas 500 reizes dienā nodarboties ar seksu.

Beidzot pārīša sūrais darbs vainagojies ar panākumiem, un mīlnieki var baudīt nemitīgās mīlēšanās saldos augļus. Tiesa, pagaidām nav zināms tas, kāds ir gaidāmā bērniņa dzimums un kad mazulis nāks pasaulē.

Jau vēstīts, ka Kardašjana un slavenais reperis laulības ostā iestūrēja aizvadītā gada maijā, un pāris jau audzina abu kopīgo meitiņu Nortu, kura 15. jūnijā svinēs divu gadu jubileju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!