Foto: Privātais arhīvs

Mūziķis Andris Kivičs un viņa mīļotā sieviete Liene Skulme, šķiet, vairs nespēj paciest viņu attiecībām veltītos pārmetumus un izsmejošos komentārus. Abi pieņēmuši lēmumu emigrēt no Latvijas.

Kivičs šonedēļ izraisījis valsts mēroga skandālu, draudot piekaut mākslinieku "Liktenīgais", kurš pazīstams arī kā Valmieras teātra aktieris Pauls Iklāvs.

Jauneklis bija izveidojis karikatūru, kurā Liene atveidota kā Nāve, kas ar savu izkapti jau "nopļāvusi" aktieri Andri Buli un tālāk dodas pie Andra Kiviča.

Savukārt trešdien, 9. janvārī, Kivičs "Facebook" pavēstīja, ka piekaušot ikvienu, kurš pazemos Lieni. Mūziķa aktivitātes sociālajos tīklos daudziem raisījušas neizpratni un daži pat izteikuši minējumus, ka Andris ir pilnīgi piedzēries vai arī kāds nelabvēlis uzlauzis viņa profilus.

Kivičs izdevumam "Skaties" trešdien pēcpusdienā paziņojis, ka viņš tikai nedaudz Vecrīgā esot iedzēris un viss, ko viņš rakstījis, tā arī esot bijis domāts. Tāpat arī mūziķis izteicies, ka abi ar Lieni daudzo negāciju dēļ nolēmuši pamest Latviju.

"Mēs braucam prom no Latvijas! Tagad taču pasaule ir tik atvērta – var dzīvot jebkurā pasaules malā. Un, redzot, kas notiek mūsu sabiedrībā, esam izlēmuši aizbraukt," pavēstījis Kivičs.

Gan Andrim, gan Lienei ir katram trīs bērni. Abi pauduši cerību, ka izdosies rast risinājumu, lai uz ārzemēm viņi varētu braukt kopā ar visām sešām atvasēm.

"Tas, ka mēs šeit nepaliksim, ir skaidrs kā diena. Ne šeit mums dzīvot! Paskaties, kas sabiedrībā notiek! Vai svešu attiecību apspriešana internetā un tādas negācijas ir sabiedrības norma?

Mēs ar to nesamierināsimies. Man ir radinieki Amerikā, bet tas ir tikai viens no variantiem. Pagaidām vēl nezinām, uz kurieni brauksim, taču tas, ka Latvijā nepaliksim, ir pilnībā skaidrs," piebildusi Liene.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!