Foto: Privātais arhīvs

Šopavasar tapa zināms, ka izjukusi populārās dažādu Krievijas televīzijas raidījumu vadītājas un žurnālistes Ksenijas Sobčakas laulība ar aktieri un režisoru Maksimu Vitorganu, ar kuru gredzeni tika mīti 2013. gadā. Šoruden Ksjuša atkal kļuvusi par precētu sievu – viņa salaulājusies ar teātra režisoru Konstantīnu Bogomolovu.

Kā vēsta kaimiņzemes mediji, Sobčaka un Bogomolovs apprecējušies piektdienas, 13. septembra, rītā. Vispirms abi sarakstījušies dzimtsarakstu nodaļā Maskavā, bet vēlāk tuvāko draugu un ģimenes lokā salaulājušies arī baznīcā.

Kas interesanti, Sobčaka, tērpusies baltā līgavas kleitā, kopā ar topošo vīru pie zagsa piebraukusi melnā katafalkā, kuru rotāja uzraksts "Līdz nāve mūs šķirs".

Bogomolovam, tāpat kā Sobčakai, šī ir otrā laulība. Viņam no iepriekšējām attiecībām ir meita. Savukārt Ksenijai no pirmās laulības ar Vitorganu ir dēls Platons, kuram šoruden apritēs trīs gadiņi.

Atgādinām, ka par nesaskaņām Sobčakas un Vitorgana laulībā mēļoja vairākus mēnešus, un kā vaininieks presē tika minēts tieši Bogomolovs, ar kuru Ksjuša kopā tika manīta dažādos saviesīgos pasākumos.

Presē vēl šī gada sākumā parādījās skandalozi ziņu virsraksti saistībā ar mīlas trijstūri starp Sobčaku, Vitorganu un Bogomolovu. Tā, piemēram, mediji ziņoja, ka Ksenijas vīrs sievas mīļākajam greizsirdības uzplūdā esot salauzis degunu.

Visbeidzot šī gada martā Sobčaka nāca klajā ar oficiālu paziņojumu, ka viņa un Vitorgans jau labu laiku nedzīvojot kopā un katrs aizgājis savu ceļu, kopīgi turpinot rūpēties par dēliņu.

Sobčaka un Vitorgans apprecējās lielā slepenībā. Abi 2013. gada 1. februārī sagādāja pārsteigumu kinoteātrī "Фитиль", kur bija plānota Vitorgana filmas pirmizrāde, uz skatuves izskrienot kāzu tērpos un paziņojot, ka tagad viņi ir vīrs un sieva.

View this post on Instagram

A post shared by Konstantin Bogomolov (@konbog75) on Sep 13, 2019 at 6:04am PDT

View this post on Instagram

Ксения Собчак @xenia_sobchak и режиссёр театра и кино Константин Богомолов сегодня утром приехали к дворцу бракосочетания на катафалке. Пара вышла из двери, где обычно достают гроб. Расписаться популярная пара решила в столичном ЗАГСе в пятницу, 13 числа. Еще утром телеведущая показал свое свадебное платье. На вопрос журналистов, которые столпились возле дверей дворца бракосочетания они ничего не ответили. Однако Богомолов показал на катафалк, где красовалась надпись «Пока смерть не разлучит нас» — в этом они видят свое счастье.

A post shared by IZ.RU (@izvestia_ru) on Sep 13, 2019 at 2:56am PDT

View this post on Instagram

К + К = Любовь. @j_point ❤

A post shared by Ксения Собчак (@xenia_sobchak) on Sep 12, 2019 at 8:43pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!