Foto: Privātais arhīvs
Krievijas estrādes dīvas Allas Pugačovas un humorista Maksima Galkina atvases Garijs un Ļiza šoruden svinēs jau sesto dzimšanas dienu. Māsiņa un brālītis droši dēvējami par populārākajiem bērniem savā dzimtenē, un kaimiņzemes ļaudis nebeidz vien jūsmot par to, ka abi no saviem slavenajiem vecākiem pārmantojuši visas labākās īpašības un talantus.

Pugačova un Galkins ar presi savu privāto dzīvi apspriež nelabprāt. Tā vietā pāris fanus par savām gaitām, piedzīvojumiem un īpašiem notikumiem informē ar sociālo tīklu starpniecību.

Pateicoties "Instagram" tīklam, Allas un Maksima pielūdzēji var sekot līdzi arī tam, kā pieaug abu bērni, un dvīņiem Garijam un Ļizai izdevies apburt daudzus.

Abi vecāki visai bieži palepojas ar savu bērnu sasniegumiem. Dvīņi piecu gadu vecumā jau prot runāt franču valodā, skaisti dzied un dejo, peld un nirst un ir apguvuši daudz citu talantu. Jāatzīmē, ka mazā Ļiza defilējusi arī modes skatē.

Šonedēļ Galkins iepriecinājis ar jauniem video un foto, kuros iemūžināti Garijs un Ļiza, un privātie kadri izpelnījušies lielu sabiedrības un mediju ievērību.

Vienā no sižetiem Galkins pēc ilgākas prombūtnes atgriezies mājās, kur viņu sagaidījuši abi bērni. Ļiza un Garijs steiguši tētim palielīties, kuram cik zobi izkrituši, un daudzus komentētājus sajūsminājusi dvīņu piemīlība un asprātība.

View this post on Instagram

Вот я и дома! Ура!!!!!!

A post shared by Максим Галкин (@maxgalkinru) on May 26, 2019 at 10:37am PDT

View this post on Instagram

Доброй ночи!

A post shared by Максим Галкин (@maxgalkinru) on May 29, 2019 at 12:52pm PDT

View this post on Instagram

Куда уходит детство? #елизаветагалкина #алла

A post shared by Максим Галкин (@maxgalkinru) on May 27, 2019 at 6:52am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!