Foto: Patriks Pauls Briķis, DELFI

Pēc apmēram sešu gadu draudzības otro reizi dzīvē apprecējies bijušais basketbolists, tagad sporta funkcionārs Kristaps Janičenoks. Par viņa sievu kļuvusi Rita Rībena, kurai šīs arī nav pirmās laulības.

Savulaik par vienu no iekārojamākajiem pašmāju sportstiem dēvētais Kristaps Janičenoks 40 gadu vecumā vēlreiz iestūrējis laulības otrā. Pāra kāzas dzertas Nurmuižā, un viesībās par atmosfēru un lustēm gādāja pašmāju pieprasītākie svētku pratēji – Valters Krauze, Renārs Zeltiņš, Nauris Brikmanis. Viesiem uzstājās arī Renārs Kaupers.

Pats Janičenoks intervijā žurnālam "Santa" 2020. gada teica, ka Rita ir viņa dzīves īstā mīlestība – viņa arī bijusi liels atbalsts laikā, kad basketbolists noslēdza karjeru. Jau pirms trim gadiem sportists savu mīļoto sievieti sauca arī par vislabāko draugu. Abi kopā arīdzan pievērsās zemeņu audzēšanas biznesam.

Pāris satikās laikā, kad abi vēl bija precējušies ar citiem partneriem. "Kad iepazināmies, mēs abi bijām precējušies, mums abiem ir bērni, un tas viss ir ļoti komplicēti. Lai kaut ko būvētu uz tik sarežģītiem pamatiem, ir jābūt patiesiem. Reizēm arī pilnībā jāatkailinās otra priekšā, lai viņš varētu tevi iepazīt pa īstam. Jāatklāj arī tās rakstura šķautnes, kuras ikdienā nemaz negribu rādīt un slēpju aiz deviņām atslēgām un neskaitāmām maskām," toreiz sarunā ar "Santas" žurnālisti atklāja sportists. Janičenoks un viņa bērnu māte Annija šķīrās 2017. gadā – pāris bija kopā septiņus gadus, piecus no tiem kā precēts pāris.

Neraugoties uz sarežģītajiem apstākļiem, Janičenoks sapratis, ka grib būt kopā ar Ritu. "Mūsu attiecības attīstījās pavisam lēnām, ļoti lēnām, un melotu, ja teiktu, ka sākumā bija viegli," viņš teica. Nu Rita un Kristaps arī oficiāli kļuvuši par precētu pāri.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!