Foto: Vida Press/Instagram.com/krisjenner/

Amerikāņu sabiedrības dāma un TV šovu zvaigzne Kima Kardašjana (attēlā) jau vairākas nedēļas vairījusies no iziešanas sabiedrībā un savas privātās dzīves dokumentēšanas sociālajo tīklos. Tas licis uzvirmot jaunai konspirācijas teorijai par bruņoto laupīšanu, kurā viņa cieta šoruden.

Atgādinām, ka oktobra sākumā Kima Parīzē tika apzagta. Bruņoti vīri maskās ielauzās viņas luksusa viesnīcas numuriņā, sasēja slaveno sievieti un piedraudēja viņai ar ieroci. Garnadži piesavinājās dārglietas, tajā skaitā otru saderināšanās gredzenu, kuru viņai šoruden uzdāvināja vīrs, reperis Kanje Vests.

Garnadžu guvums bija iespaidīgs – nozagto dārglietu kopējā vērtība ir vairāk nekā 10 miljoni eiro. Šobrīd notiek lietas izmeklēšana. Savukārt Kardašjana visu šo laiku cītīgi slēpusies no fotogrāfiem un vairījusies sociālajos tīklos publiskot ziņas par savu privāto dzīvi.

Aizvadītajā nedēļā Kimas tuvinieki un draugi atjaunojuši viņas oficiālās mājaslapas saturu. Tajā publicēti vairāki foto no Helovīna svinībām. Bildēs Kardašjana redzama Disneja multfilmu princeses Jasmīnas kostīmiņā.

Tērps ieturēts Kimas iecienītajā manierē – tas atsedz gana daudz sievišķo labumu. Attēlos labi novērtējami Kardašjanas apaļumi, tajā skaitā viņas izdaudzinātā brangā dupša aprises, un ļaužu vērība ir apbrīnojama – daudzi piefiksējuši, ka slavenā sievietes sēžamvieta kļuvusi manāmi plakanāka.

Vasaras izskaņā atvaļinājuma laikā Meksikā Kima paparaci aplaimoja ar krāšņiem kadriem, kuros viņa redzama dažādos seksīgos bikini, un tagad sociālo tīklu lietotāji sākuši salīdzināt šos foto ar Helovīnā tapušajiem attēliem.

Vasaras izskaņā sociālo tīklu lietotāji sprieda, ka Kardašjanas dupsis kļuvis pārāk liels un ļoti samākslos, savukārt tā forma – nedabiska. Savukārt, apskatot Helovīna kadrus, ne viens vien piefiksējis, ka viņas dibentiņš atkal kļuvis samērīgāks.

Šī iemesla dēļ sociālajos tīklos uzvirmojusi jauna konspirācijas teorija – Kardašjana esot inscenējus aplaupīšanu Parīzē, lai uz vairākām nedēļām nozustu no sabiedrības, veiktu operāciju un savestu kārtībā savu izķēmoto dupsīti.

I think she fixed her botched butt with a 'robbery' lie . Her new butt is looking natural if it isn't photoshopped . What do you think about my theory ?

A photo posted by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀55k_____🚣🏽_______56k (@roastkardashians) on Nov 13, 2016 at 4:19am PST

The "robbery" happened just in time for Kim to be able to heal from her butt reduction 😴 pic.twitter.com/clw52RVZYk— Tamantha 🐝 (@Tamantha_5) November 12, 2016

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!