Foto: Publicitātes foto

Jaunā pašmāju vieglatlēte Laura Ikauniece (attēlā), kura vairākkārt atzīta par vienu no izskatīgākajām latviešu sportistēm, kopā ar draugu piedalījusies visai pikantā foto sesijā pie erotiskās fotogrāfijas meistara Aleksandra Sokolova.

Foto sesija bijis eksperiments - Sokolovs abus jauniešus bildējis caur slapju stiklu, lai attēli izdotos pēc iespējas jutekliskāki un romantiskāki.

"Tā kā mans hobijs ir skriešana, vieglatlētika manai sirdij ir ļoti tuva. Kad notiek olimpiāde vai liels čempionāts, es vienmēr sekoju līdzi mūsu sportistiem.

Man ar Lauru un viņas draugu ir daudz kopīgu paziņu - Rīga ir ļoti maza. Tā kā pēc pāris dienām sāksies vieglatlētikas pasaules čempionāts Maskavā, foto sesija ir vienīgais veids, kā varu atbalstīt mūsu sportistus.

Nolēmu atbalstīt Lauru un Rolandu, izveidojot šo projektu. Viņi ir burvīgs pāris un man patika ar abiem strādāt kopā," sarunā ar DELFI Izklaidi stāsta Sokolovs.

Veidojot šo foto sesiju, Sokolovs vēlējies parādīt, ka atbalsta Latvijas sportistus. Viņaprāt, sports un veselīgs dzīvesveids ir ļoti svarīgs.

"Es uzskatu, ka jauniešiem ir jāpievērš uzmanība sporta pasākumiem, nevis visādiem popmūzikas festivāliem.

Kad sāksies čempionāts Maskavā, turēšu par Lauru īkšķus. Es ļoti ceru, ka ar savām fotogrāfijām man izdosies palielināt Lauras fanu pulku un vispār pievērst sabiedrības uzmanību vieglatlētikai," saka Aleksandrs.

Šobrīd fotogrāfa mājaslapā iespējams arī nobalsot par labāko bildi, lai Sokolovs varētu izvērtēt savu darbu un saprast, kādas bildes cilvēkiem vislabāk patīk.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!