Foto: Mango

Jūlija vidū pasaulē nāca televīzijas raidījumu vadītājas Janas Duļevskas un viņas laulātā drauga, hokeja kluba Dinamo Rīga aizsarga Rodrigo Laviņa (attēlā), otrais dēls, un pēc nelielām pārdomām vecāki viņam devuši vārdu.

Kā žurnālam Privātā dzīve pastāstījusi Duļevska, vecāki ar vārda došanu neesot steigušies. "Manas ģimenes vīrieši kopējā sanāksmē nolēma, ka brālim piestāvētu vārds Niklāvs. Man nācās vien piekrist. Pirmais un galvenais nosacījums - lai ir latvisks vārds," atklājusi māmiņa.

Izklaides portāls Mango jau ziņoja, ka puisēns piedzima 14. jūlijā Rīgas Dzemdību namā, bet savus tuvākos draugus Duļevska ar īsziņas palīdzību informējusi, ka jaundzimušā svars ir 3640 grami, bet garums - 53 centimetri.

30 gadus vecā TV "dīva" un 36 gadus vecais hokejists ir precējušies astoņus gadus, bet iepazinušies abi ir pirms 15 gadiem. Populārā pāra ģimenē jau aug dēls Martins Rodrigo, kurš par savu jau no brāļa statusu ir sajūsmā, solās palīdzēt Niklāva audzināšanā un nevar sagaidīt brīdi, kad varēs pierunāt ieostāties mazo brālīti hokeja vārtos.

Foto galerijā: Rodrigo Laviņš ar sievu un savu pirmdzimto Martinu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!