Foto: Privātais arhīvs
Dziedātāja un dīdžejmeitene Liene Ušakova, kura pašmāju šovbiznesa aprindās savulaik bija pazīstama arī kā Seksīgā Lee, 2020. gadā iesoļojusi ar jaunu vizuālo tēlu – viņa kardināli mainījusi savu stilu.

Vēl aizvadītā gada nogalē Liene savu sekotāju pulku sociālajos tīklos priecēja ar valšķīgas blondīnes tēlu, un viņa arī nekautrējās publiski pajokot, citējot leģendāro Dolliju Pārtoni, ka "tas prasa lielus līdzekļus, lai izskatītos tik lēti".

Laika gaitā Liene lepojusies ar dažādām frizūrām un matu krāsām, kā arī nekad nav slēpusi savu aizraušanos ar mākslīgo skaistumu un kosmētiskajām procedūrām, bet 2020. gadu viņa iesākusi ar kardinālu stila maiņu.

Liene pārtapusi par bruneti, pieaudzējusi matus un nogriezusi tā dēvēto poniju. Dziedātāja arī godīgi atzinusies, ka priekšmatus uz pieres nācies apgriezt, jo tie gluži vienkārši nolūzuši no intensīvās balināšanas iepriekš.

"Man bija ļoti grūti atvadīties no blondajiem matiem. Es tiešām vislabāk jūtos, būdama gaiša. Domāju, ka tas atbilst manai būtībai. Jaunībā, protams, mēs visi sūdus esam vārījuši. Ir lietas, par kurām man šobrīd mati ceļas stāvus ,bet šobrīd esmu tajā punktā, kad no sirds esmu sevi iemīlējusi un esmu gatava šo mīlestību dot tālāk arī pasaulei. Un ticiet vai nē , bet es patiesībā esmu diezgan liela nūģe . Izskats ir ļoti mānīgs," savus sekotājus uzrunājusi Liene.

Tāpat arī viņa piebildusi, ka ļoti liela vērtība ir labam matu meistaram, kurš kvalitatīvi paveic savu darbu. "Lai jums skaisti mati un augumi šajā gadā," saviem sekotājiem novēlējusi dīdžejmeitene.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!