Foto: DELFI
Kristīnei Lindenblatei (attēlā) kā skaistumu konkursu rīkotājai un biežai smalko aprindu pasākumu viešņai nākas izskatīties perfekti. Simpātiskā sieviete nekautrējas atklāt – viņa iecienījusi skaistuma injekcijas un, kad pienāks laiks, ļausies arī plastiskā ķirurga rokām.

"Nevienam nav noslēpums, ka pēc 40 gadiem neizbēgami uz sejas ādu sāk iedarboties gravitācija. Tāpēc es veicu injekcijas liftingam un sejas ovāla nostiprināšanai. Būtu muļķīgi neizmantot tik labas lietas, ja jau tādas mūsdienās eksistē. Jo pienāk brīdis, kad ar krēmiem un kosmetologu vien nepietiek," sarunā ar DELFI Izklaidi atklāta ir Lindenblate.

Viņa skaidro, ka nobriedušām dāmām ļoti jāpiedomā par savu dzīvesveidu, jo viss atspoguļojas sejā. Piemēram, nevar atļauties strauji nomest svaru, jo tas liek sejas ādai zaudēt elastību.

Pēc viņas vārdiem, veids, kā par labu izskatu nākotnē var parūpēties jau jaunībā, ir atsacīties no sauļošanās un tā vietā izmantojot paštonējošos krēmus, jo saule ļoti bojā sejas ādu.

Taču ikvienai sievietei pienāk brīdis, kad seja vairs neizskatās tā, kā divdesmit gados, un, ja jau mūsdienās ir šāda iespēja - kāpēc to neuzfrišināt?

"Man botoksu injicēt vajadzēja sākt tikai no 37 gadiem. Katram novecošana notiek individuāli, tāpēc katrs pats sapratīs, kad laiks sākt procedūras, taču krunciņas ar liftingu jāsāk pildīt jau laicīgi, jo vēlāk būs sarežģītāk," vērtīgu padomu sniedz skaituma konkursu rīkotāja.

Viņa lauž populāro mītu par to, ka botokss padara sejas vaibstus stīvus - to, ka sieviete ļāvusies injekcijām, nemaz nevarot pamanīt, turklāt ap muti botoksu nemaz neliek. "Protams, te ir jautājums par to, vai mēs gribam novecot dabīgi, vai arī paildzināt jaunību. Uzskatu, ka izvēle ir katra paša ziņā.

Bet es esmu tikai par jaunākajiem sasniegumiem skaistumkopšanā. Kad pienāks brīdis, kad tas būs vajadzīgs, ķeršos klāt arī plastiskajām operācijām. Jo izskats taču tik ļoti ceļ sievietes pašapziņu," uzskata simpātiskā sieviete.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!