Foto: DELFI

Aktrise un pasākumu vadītāja Agnese Zeltiņa (attēlā), kura jau ilgāku laiku savu dzīvi saistījusi ar Itāliju, aizvadītā gada izskaņā atzīmēja 41 gada jubileju, un kādā intervijā viņa nav slēpusi, ka, jo vecāka viņa kļūst, jo vairāk uzmanība jāvelta formas uzturēšanai.

"Man kā jebkuram uznāk atslābuma un neko nedarīt gribēšanas brīži, bet skatuve mani iemācījusi vienmēr būt formā, jo vienmēr pēkšņi var nākt piedāvājums, un tad ir par vēlu diētām," intervijā portālam 3ade.lv stāstījusi Zeltiņa.

"No jaunā gada eju uz ļoti intensīvām grupu nodarbībām četras līdz piecas reizes nedēļā, jo pagājis arī tas laiks, kad svaru zālē varēju stundām darboties viena. Gribas cilvēkus apkārt, tas motivē. Katru dienu cenšos izpildīt piecus tibetiešus - jogas vingrojumu kompleksu. Protams, vēderprese ir obligāta," par savu formas uzturēšanu stāstījusi Zeltiņa.

Tāpat pie visa iepriekšminētā vingrojumu kompleksa Zeltiņa noslēpumaini minējusi, ka ir kāds "brīnišķīgs sporta veids, kas nepieciešams sievietei, lai lieliski dedzinātu kalorijas un vienmēr mirdzētu acis".

Tāpat Zeltiņa, viesojoties Latvijā, veic dažādas ķermeņa kopšanas procedūras, kā arī, kad vien iespējams, ļaujas masāžas priekiem. Tāpat svarīga skaistuma saglabāšanas nianse ir vismaz astoņu stundu ilgs miegs.

Ne viena vien sabiedrībā zināma sieviete pēc noteikta vecuma sasniegšanas veikusi dažādas plastiskās operācijas, lai ilgāk saglabātu jauneklīgas ķermeņa formas, bet populārās aktrises attieksme pret ķirurģisku iejaukšanos ir atturīga.

"Es ļoti negribu nonākt līdz brīdim, kad kaut kas būtu jāgriež, jo kaut kam tik radikālam neesmu gatava. Taču visa veida sīkās manipulācijas, lai attālinātu novecošanu un grumbu rašanos - vitamīnu, hilaruonskābes injekcijas, pīlingus, lāzerprocedūras un dažādas citas procedūras - es atbalstu," atzinusies aktrise, kura gadiem ilgi veicot arī sejas vingrošanu un lieto visdažādākos krēmus.

Tāpat būtiska loma labas pašsajūtas saglabāšanā Zeltiņai ir sarunas ar dvēseliski tuviem cilvēkiem, kā arī daba un kalni, no kuriem aktrise esot atkarīga, kā arī garas pastaigas gar jūru, kas esot vienkārši fiziska nepieciešamība.

Intervijā Zeltiņa arī komentējusi latviešu sabiedrības pretrunīgo vērtējumu par viņu.

"Es domāju, ka nepatīku un kaitinu ļoti daudzus un ka mani ienīst tieši par to pašu, par ko mīl. Es nekoķetēju, bet vēlreiz atceros, ka nekas nav tā kā izskatās. Lai piedzimtu skaista, tas ir jānopelna ar savām iepriekšējām dzīvēm.

Lai skaistumu saglabātu - tas jālolo un jāiemācās no sirds sevi pieņemt. Es apzinos, ka esmu unikāla un tādas kā manis nav nevienas citas uz šīs pasaules. Un ka Dievam esmu vajadzīga tieši tāda - ar savām kļūdām, bailēm, dēmoniem," sarunā ar portālu 3ade.lv skaidrojusi Zeltiņa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!