Foto: Mango
Latvijā populārās aktrises Agneses Zeltiņas meita Marija Romija (attēlā), kura nesen kļuva par māmiņu savai pirmdzimtajai meitiņai, ar precēšanos steigties nevēlas, jo uzskata, ka laulības mūsdienās vairs nav svarīgas.

19 gadus vecās meitenes, kura pirms četriem mēnešiem kļuva par meitiņas Mīlas Jasmīnas māmiņu, bet jūnijā absolvēja vakarskolu, dzīve pēdējo mēnešu laikā būtiski mainījusies.

"Esmu atbildīga par cilvēku, ko esmu laidusi pasaulē. Mana vērtību sistēma ir stipri pārveidojusies, tāpat nomainās arī paziņas un draugi. (..) Man jāpierod pie mātes lomas, un mātes jūtas dzimst pamazām. Nu jau esam viena ar otru apradušas, viena otrā iemīlējušās.

Bērns man māca pacietību un audzina raksturu. Esmu kļuvusi mērķtiecīgāka," sarunā ar izdevumu Privātā Dzīve pārdomās dalījusies Marija, kura mazuļa dēļ atlikusi arī plānus par tālākizglītošanos.

"Tuvākā gada laikā pievērsīšos tikai bērna audzināšanai, veltīšu laiku meitiņai. Par studijām domāšu nākamgad. Vēl apsveru, ko tieši mācīties," par nākotnes plāniem negribīgi stāstījusi jauniete.

Mazulītes Mīlas Jasmīnas tētis ir par Mariju 25 gadus vecākais uzņēmējs Ints Jansons, bet laulāties laimīgie vecāki vismaz pagaidām neplānojot.

"Es neatbalstu laulības tik agrā jaunībā un uzskatu, ka laulības mūsdienās ir zaudējušas vērtību. Es gan nesaku, ka nekad neprecēšos, tikai patlaban nav tādas vajadzības," skaidrojusi Marija, kura vasaru nolēmusi veltīt ne tikai meitiņas audzināšanai, bet arī autovadītājas tiesību iegūšanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!