Foto: DELFI

Trešdienas, 19. decembra, vakarā iepirkšanās centrā Alfa norisinājās sirsnīgs Ziemassvētku ieskandināšanas pasākums, kura vadīšana bija uzticēta populārajai aktrisei Agnesei Zeltiņai (attēlā pa vidu).

Ziemassvētku noskaņās notikušajā pasākumā pulcējās virkne sabiedrībā zināmu cilvēku, lai ar savu klātbūtni liktu cilvēkiem aizdomāties par mežu izciršanu un atgādinātu par akciju Ziemassvētku eglīti - Latvijas mežu nākotnei, kuras ideja ir aicināt cilvēkus svētkos pušķot "dzīvās eglītes" piemājas dārzos un podiņos.

Akcijas krustvecāki ir uzņēmēji Valdis Kalnozols un Marika Ģederte, bet Alfā notikušo pasākumu apmeklēja arī citi sabiedrībā pazīstami mežu mīļotāji, bet par īpaši atraktīvu noskaņu rūpējās elfi ar apgleznotiem ķermeņiem un Edmunda Veizāna dejotāji.

Pasākuma vadītāja bija Zeltiņa, kura jau aptuveni gadu par savu dzīvesvietu izvēlējusies Itāliju un Latvijā ir reta viešņa, bet šoreiz viņa bija pieņēmusi pasākuma organizatoru aicinājumu un Ziemassvētku eglīšu pasākumā ieradās taisnā ceļā no lidostas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!