Foto: DELFI

Kad jau šķita, ka šova Saimnieks meklē sievu otrās sezonas zvaigžņu Magones Burkas un Venta Vītola plūkšanās norimusi, sāpinātā sieviete tomēr nespēj rimties. Viņa sociālajos tīklos atkal uzplēš vecās rētas, publicējot divdomības.

Venta un Magones ķīviņi, šķiet, nebeigsies nekad – kā viens no pārīša nedaudz rimstas, otrs atkal sāk publiski rosīties.

Gada sākumā pēc ilgāka klusēšanas perioda atkal pamodās guļbūvju meistars Ventis, lai iepriecinātu intrigu kāros saimniekšova fanus ar jauniem publiskiem apvainojumiem bijušajai.

Pēc mēnesi ilgušas abu plosīšanās likās, ka attiecībās iestājies miers. Ventis pēc kārtīga dusmu izvirduma sociālajos tīklos rimās un visus Magonei veltītos ierakstus un bilžu galerijas izdzēsa.

Lai arī Magone uz brīdi ieturēja pauzi, šajā laikā iepriecinot ar īpaši skaistām bildēm no Anglijas ikdienas, nu kaut kādu iemeslu dēļ viņas naids pret Venti atdzimis ar jaunu sparu.

Sieviete sociālajos tīklos izplatījusi divdomīgu attēlu no Saimnieks meklē sievu filmēšanas laikiem, kurā viņa ar māti redzama pie galda, savukārt Ventis izskatās pret abām it kā pavērsis dūri (ainiņa attēlā). Magone zem bildes publicējusi savu versiju par to, ko Ventis bildes uzņemšanas brīdī varētu būt runājis vai domājis.

"Neuzdrošinies man runāt pretī! Klusē! Ja tu nedarīsi to, ko es gribu, un tā, kā es gribu, momentā abas dabūsiet bietē!" par draudiem, ko pati saskatījusi vecajā bildē, tautu informēt steidz Magone.

Lai arī Magone parūpējusies par to, lai zīmīgā bilde nonāktu pie faniem, ar to daloties un to dažādi izceļot, allaž izteikties kārais Ventis šoreiz aizdomīgi klusē – celtnieks pagaidām nekur publiski nav atklājis, kas tad abu starpā atkal sabojājies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!