Foto: Privātais arhīvs

Kamēr šova Saimnieks meklē sievu visu laiku apspriestākā līgaviņa Magone Burka jau paspējusi piedzemdēt šovā noskatītā precinieka Venta Vītola bērnu un par bērna aizgādību izvērst skarbu tiesvedību, Magones otrs iespējamais līgavainis Rasmuss Vaicis skumst vienatnē un savu liktenīgo sievieti vēl tikai gaida.

"Vēl joprojām pa dzīvīti viens. Ar attiecībām tā pašvaki, kaut gan tagad mana prioritāte ir pašam ar sevi tikt galā, galvenokārt finansiāli," DELFI Izklaidei savus jaunumus atklāj tautas iemīlētais šova dalībnieks, kurš savulaik tāpat kā Ventis cerēja uz simpātiskās Magones sirdi.

Rasmuss atklāj, ka arī šovā gūtā popularitāte, kas nodrošinājusi zināmu meiteņu uzmanību, diemžēl sāk pagaist, tāpēc laiks atkal atgādināt par sevi. "It kā jau varētu parādīties TV ekrānos un atgādināt par sevi," domu atkal startēt kādā iepazīšanās šovā pieļauj jaunais vīrietis.

Rasmuss var iepriecināt fanus, atklājot, ka viņa dzīve pamazām sāk nokārtoties - atrasts darbs tīri prestižā vietā, ir jau šādas tādas domas sakarā ar dzejas krājuma izdošanu. "Tikai atliek nokārtot personīgo dzīvi, tad varēšu teikt, ka viss kārtībā.

Meklēju meiteni, kas būtu simpātiska, saprotoša un pieņemtu mani tādu, kāds es esmu. Tādu, kura necenstos mani mainīt. Diemžēl tādu vēl nav gadījies satikt," skumji nopūšas Rasmuss. Puisis cer, ka, iespējams, kāda no DELFU Izklaides lasītājām sadzirdēs viņa saucienu un sazināsies ar puisi "draugos", lai veiksmes gadījumā veidotu nākotni kopā ar populārā šova varoni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!