Foto: Publicitātes foto
Šovasar latviešu prātus satrauca ASV dzīvojošā režisora Mika Ozoliņa viesošanās Latvijā, bet tagad tapis zināms, ka vīra dzimtene un latvieši vienaldzīgu nav atstājuši arī Ozoliņa sievu - amerikāņu dziedātāju Kimberliju Insu (abi attēlā).

Latvijā kinobiznesa censonis un viņa ģimene - sieva un meitiņa - uzturējās divas nedēļas, un šajā laikā viņš dzimtenē kļuva par vienu no apspriestākajiem tematiem - ļaudis nokaitināja viņa pašpārliecinātība, bet Ozoliņa organizētie sieviešu iekarošanas semināri piedzīvoja izgāšanos.

Viņa sieva Kimberlija, kura savulaik bijusi un vēl aizvien Latvijas presē tiek pieteikta kā slavenās barbadosiešu izcelsmes dziedātājas Riannas bekovokāliste, norāda, ka latviešu atturība pret šiem semināriem un sarunām par seksu viņai šķiet dīvaina.

"Man cilvēki teica - pat uz ielas! -, ka Latvijā šādi par seksu runāt nav pieņemts. Piedodiet, bet es tādu liekulību nespēju saprast.

Sekss ir ārkārtīgi svarīga mūsu dzīves daļa. Tas ir vienīgais veids, kā mēs ienākam šajā pasaulē, tas satur kopā pārus, uztur attiecības pie dzīvības," intervijā žurnālam Ieva stāstījusi Kima, kura paguvusi izdarīt arī citus ne visai glaimojošus secinājumus par latviešiem.

"Manuprāt, cilvēki šeit ir ļoti, ļoti talantīgi, bet arī ļoti nepārliecināti par sevi. Viņi labprātāk sēdēs klusiņām, lai citiem netraucētu, nevis būs drosmīgi un neērti," secinājusi amerikāniete. 

"Mani šis noskaņojums tracina. Visu laiku, kamēr esam Rīgā, es par spīti vilku mugurā pašus izaicinošākos apavus, īsākos svārkus, plikākos krekliņus, lai šos puritāņus pakaitinātu," atzinusies dziedātāja.

Viesojoties Rīgā, viņa pat pieredzējusi, ka uz ielas kāda māte aizsedz sava dēla acis brīdī, kad Kimberlija viņiem pagājusi garām, bet tas sievieti neuztrauc.

"Zinu, ka cilvēki lasīs šo interviju un teiks - kas viņa tāda ir, lai mūs mācītu!? Bet man gribas viņiem pajautāt: kad jūs pēdējo reizi nodzīvojāt dienu, nesatraukdamies par citiem cilvēkiem vai par to, ko citi cilvēki domā par jums? Varbūt ir pēdējais laiks pamēģināt?" aicinājusi Kima.

Tāpat viņu satraucis tas, ka Latvijā cilvēki pārmērīgi interesējušies par viņas laulātā drauga parādiem.

"Vai tie ir jūsu parādi? Gan jau viņš ar saviem tiks galā pats! Smērē pats savu maizi, teica mana mamma. Bet šeit cilvēki nezin kāpēc uztraucas par citu cilvēku sviestmaizēm. Un, ziniet, tieši tāpēc jūsu pašu sviestmaizes smērē kāds cits!" sarunā ar žurnālu Ieva prātojusi amerikāniete.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!