Foto: Privātais arhīvs

Populārā barbadosiešu izcelsmes dziedātāja Rianna vienmēr zinājusi, kā izklaidēties - ne vienu reizi vien viņa pat pārlieku lielās uzdzīves dēļ nokļuvusi slimnīcā. Jaungada naktī mūziķe sarīkoja kārtējo vērienīgu ballīti, kurā atpūtās arī Latvijas slavenākais "seksa guru" un režisors Miks Ozoliņš.

Jau vairākus gadus Ozoliņš par savām mājām sauc ASV, un 2011. gadā viņš okeāna otrā pusē atrada arī savu lielo mīlestību - Riannas bekvokālisti Kimu Insu (abi attēlā). Komplektā ar šīm attiecībām Mikam nāca arī ekskluzīva iespēja klātienē šad un tad satikt slaveno dziedātāju.

Aizvadītā gada izskaņā Rianna sarīkoja privātu Jaungada ballīti ekskluzīvajā Manhetenas naktsklubā 40/40. Burziņu apmeklēja vesela zvaigžņu plejāde, un starp lūgtajiem viesiem bija arī Kima un Miks.

To, ka Ozoliņš pabijis šikajā burziņā, viņš pavēstījis savā Instagram foto blogā, publicējot bildi no ballītes, kā arī nelielu komentāru, ka pasākums "esot bijis sprādziens". Tiesa, pati Rianna šajā attēlā nav redzama, un arī viņas Instagram kontā latviešu režisora seja neparādās.

Ozoliņš jau vairākkārt latviešus informējis, ka viņam izveidojušās draudzīgas attiecības ar barbadosiešu izcelsmes dziedātāju. Tā, piemēram, 2012. gadā Mika un Kimas savienībā pasaulē nāca meitiņa Eislija, un Ozoliņa tēvs publiskajā telpā uzreiz steidza paziņot, ka Rianna kļūšot par mazulītes krustmāti.

Dziedātājas un Eislijas pirmā tikšanās notika tikai aizvadītā gada maijā. Toreiz Rianna publiskoja vairākus attēlus, kuros redzama kopā ar Ozoliņa meitu, taču mūziķe nepieminēja, ka grasītos kļūt par meitenītes krustmāti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!