Foto: LETA
Miljonārs Jūlijs Krūmiņš (attēlā), kurš šovasar sācis saimniekot pērn iegādātajā īpašumā Bauskas pusē, atklājis, ka viņam iecerētās mājas celtniecībai ir daudz brīva laika, jo jau divus gadus viņš ar sievu Jeļenu dzīvojot šķirti.

Pēc nepilnus divdesmit gadus ilgās kopdzīves pajukusi miljonāra un viņa sievas, uzņēmējas Jeļenas Krūmiņas, laulība, un, lai gan oficiāli tā nav šķirta, abi uzņēmēji jau divus gadus dzīvo katrs savu dzīvi.

"Sieva braukā apkārt pa pasauli uz dažādām svētvietām, klosteriem. Nezinu, kam viņa ir atdevusies - Dievam vai velnam, bet Latvijā Jeļena pavada tikai dažus mēnešus vasarā. Pārējo laiku kaut kur ir prom," žurnālam Privātā Dzīve skaidrojis Krūmiņš.

Tieši šī iemesla dēļ miljonārs savā pagājušā gada rudenī par 10 tūkstošiem latu iegādātājā īpašumā - četrus hektārus lielajā zemes gabalā - nolēmis uzsākt mājas celtniecību, jo viņam tagad esot daudz vairāk laika. "Esmu pensionārs, sievas nav... Aukstajos mēnešos pats ceļoju pa pasauli, bet vasaras pavadu Latvijā. Kaut kas ir jādara," atzinis kungs.

Lai gan abu kopdzīve uzskatāma par izjukušu, laulību oficiāli šķirt pāris pagaidām negrasās. "Viņa saka, ka mīl mani, un arī man viņa nav vienaldzīga," atklāts bijis Krūmiņš.

Jeļena un Jūlijs, kuriem toreiz bija attiecīgi 18 un 44 gadi, iepazinušies 1989. gadā, un pēc trim gadiem viņi apprecējušies, bet pirms sešiem gadiem pāris noslēdzis laulību līgumu, kurā noteikts, ka viņi nepretendē viens uz otra mantu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!