Slavenajai britu supermodelei Naomi Kempbelai (attēlā) kādu laiku nācies pavadīt invalīdu ratiņkrēslā – Parīzes ielās viņai uzbrukuši ļaundari, kuri "melnajai panterai" nozaguši naudasmaku un traumējuši kāju.

"Tas bija šausmīgi. Naomi ir pārliecināta, ka uzbrucēji viņai sekojuši un gaidījuši izdevīgāko brīdi, lai mestos virsū, kad viņa paliks viena. Tad viņai iesita un aplaupīja. Nelieši viņu nogrūda zemē, un tad viņa arī traumēja kāju," izdevumam The New York Post stāstījis kāds modeles draugs.

Drīz pēc incidenta Kempbelas mīļotais vīrietis - krievu miljardieris Vladislavs Doroņins - parūpējies par viņas medicīnisko aprūpi, iesēdinājis privātajā lidmašīnā un aizvedis uz Kolorado štatu, kur sievieti operējis viens no pasaules vadošajiem ortopēdiem Ričards Stedmans.

Dažas dienas modelei nācies pavadīt ratiņkrēslā un ģipsī, bet Doroņins pēc šī incidenta savai draudzeni norīkojis lielāku personīgo apsardzi.

Francijas policija šobrīd izmeklē incidentu, tāpēc ir palūgusi modelei nekomentēt notikušo. Tomēr aculiecinieku stāsti un paparaci fotogrāfijas ir izplatītas visos lielākajos pasaules tabloīdos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!