Uzņēmēja, bijusī iekšlietu ministre Linda Mūrniece bijusi divreiz precējusies. Lai gan abas laulības izjukušas, viņa par sevi šobrīd var teikt, ka ir laimīga šķīrusies.

Raidījumā "Sieviete. Personīgi", kas kanālā "STV Pirmā!" būs skatāms trešdienas, 20. februāra, vakarā, Daina Jāņkalne šonedēļ meklēs atbildi uz jautājumiem, kā laimīgi šķirt laulību un vai šķīrusies sieviete, kurai nav attiecību, var droši teikt, ka ir laimīga. Savā pieredzē dalīsies arī Linda.

Lindas pirmā laulība ar abu viņas bērnu – Helēnas un Haralda – tēvu Raimondu Mūrnieku izjuka 2011. gadā. Jau nākamā gada pavasarī uzņēmēja mija gredzenus ar gastroenterologu Hosamu Abu Meri.

Kā raidījumā atklājusi Linda, viņa pēc pirmās laulības izjukšanas bijusi tik morāli sagrauta, ka viņu bijis ļoti viegli apprecēt. "Man vajadzēja pateikt dažus labus vārdus, noglaudīt galviņu un pateikt, ka tu patiesībā neesi tik slikta, kā tev pašai šķiet, lai manu sirdi varētu iekarot piecās minūtēs," stāstījusi Linda.

Tieši tā arī sākusies viņas otrā laulība, kurā, kā uzskata uzņēmēja, viņa sevi pilnībā pazaudējusi, kļuvusi par pilnīgi citu cilvēku un beigās pati sevi vairs nav pazinusi. Tiesa, Linda visai ātri pēc apprecēšanās arī sapratusi, ka šīs attiecības drīz beigsies.

"Absolūti nenožēloju to, ka šobrīd man ir 49 gadi un es esmu laimīga – šķīrusies," piebildusi Linda.

Atgādinām, ka Lindas un Hosama laulība tika šķirta 2017. gada vasarā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!