Foto: instagram.com/yanaabruk/

Pašmāju jaunās Instagram zvaigznes Yanas Bruk (attēlā) publiskās izpausmes ar katru dienu kļūst arvien nevaldāmākas. Nerātnā blondīne, kura iepriekš sava foto bloga fanus iepriecināja ar mākslinieciskām divdomībām, metusi kaunu pie malas un beidzot visā krāšņumā izrādījusi dibentiņu.

Yanas foto bloga attēli balansē uz robežas starp smalki ironisku mākslu un absolūtu perversiju. Blondā daiļaviņa, kura dzīvē ir profesionāla dejotāja, iepriekš saviem faniem atklājusies attēlos, kas rosina neķītras fantāzijas, taču pati modele bildēs allaž bijusi vismaz daļēji apģērbta.

Līdz ar pirmajiem pavasara saules stariņiem Yana metusi kautrību pie malas. Martu Yana uzsākusi, atrādot foto bloga faniem savu dupsīti, turklāt ne jau vienā bildē. Skaistulīte pēdējo dienu laikā publicējusi veselu rindu attēlu, kuros izrāda pēcpusi pat pavisam kaila.

Atklātās bildes nodrošinājušas dejotājai īstu slavas uzrāvienu. Plikumu attēli uzstādījuši viņas sociālajā blogā sajūsmas rekordu. "Patīk" sirsniņas pār Yanas plikumiem birušas daudzas reizes vairāk nekā ikdienā pār citām smukulītes bildēm.

Skaidrs, ka Yana ir no tām meitenēm, kura šādus uzņēmumus var publicēt ar drošu sirdi. Kā jau dejotāja, viņa var lepoties ar stingru un perfektas formas dupsi, kuru par neglītu varētu nodēvēt vien niķīgi skauģi. Arī dejotāja pati komentāros īpaši uzsvērusi, ka savus kailos labumus atrādīt skaistās bildēs nekautrējas.

The little woman in the kitchen 🍳 #keepcalmandbelikeYanaBruk 🇱🇻💎 #body #legs

A photo posted by Yana Bruk (@yanaabruk) on Feb 29, 2016 at 7:02am PST

Ру ту ту ту ру 👅 #friends #travel#body 💣 поехали ?)

A photo posted by Yana Bruk (@yanaabruk) on Feb 26, 2016 at 2:24am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!