Lielbritānijā sastādīts pasaules vēsturē ietekmīgāko blondīņu saraksts, kura pirmajā vietā ierindojusies amerikāņu aktrise Merilina Monro (attēlā), ziņo ārzemju mediji.

Ietekmīgo blondīņu saraksts izveidots pēc vērienīgas aptaujas rezultātiem, kuru pēc matu kopšanas un krāsošanas līdzekļu izplatītāju Clairol pasūtījuma veikusi organizācija OnePoll.

"Merilinu Monro cilvēki vienmēr pazinuši kā īstu blondīni, un viņas matu krāsa kļuva par viņas atšķirības zīmī. Tas, ka viņa šajā sarakstā apsteigusi mūsdienās populāras māksliniece, ir lieliski - Monro matu krāsa un griezums ir izturējis laika pārbaudi," Monro iekļūšanu ietekmīgo blondīņu saraksta pirmajā vietā komentējuši Clairol pārstāvji.

Topa otrajā vietā ierindojusies aktrise un Monako princese Greisa Kellija, trešajā - leģendārā franču kinodīva Bridžita Bardo, ceturtajā vietā iekļuvusi Holivudas aktrise Kamerona Diaza, bet pirmo piecinieku noslēdz Latvijā maz zināmā britu televīzijas raidījumu vadītāja Hollija Viloubija.

Starp divdesmit ietekmīgākajām blondīnēm aptaujas respondenti ierindojuši arī amerikāņu kinozvaigzni Skārletu Johansoni, par "popmūzikas karalieni" dēvēto Madonnu, amerikāņu aktrisi un dziedātāju Dorisu Deju, bijušo grupas No Doubt solisti Gvenu Stefani, Holivudas aktrisi Čārlīzi Teronu un citas, bet saraksta pēdējā vietā nonākusi amerikāņu skandalozā ballīšu karaliene Parisa Hiltone.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!