Foto: Vida Press
Pēc desmit gadus ilguša šķiršanās procesa šonedēļ beidzot oficāli šķirta kultūrista, aktiera un politiķa Arnolda Švarcenegera laulība ar žurnālisti Mariju Šraiveri. Abi apprecējās tālajā 1986. gadā, un laulība izira, kad gaismā nāca spēka mitriķa sānsoļi, arī ārlaulības bērna eksistence.

Losandželosā šķirta 74 gadus vecā "Dzelzs Ārnija" laulība ar viņa līdz šim vienīgo sievu Mariju Šraiveri. Kā vēsta "Page Six", viņiem nebija savstarpēji noslēgta laulības līguma, tāpēc viss process ildzis apmēram desmit gadus. Kā nekā, pārim bija savstarpēji jāsdala apmēram 400 miljonu dolāru lielās bagātības. Sarežģītās situācijas dēļ abu lauleņu starpnieks tikai tagad spējis panākt rezultātu un Švarcenegera laulība nu ir oficiāli šķirta.

Astoņdesmitajos gados Kenediju klana atvase, žurnāliste un rakstniece Šraivere sākumā bija tikai viena no daudzām kultūrista Švarcenegera fanēm. "Marija kļuva par manu kvēlāko pielūdzēju. Kultūristu sacensībās viņa zālē skaļi kliedza "Arnold!", un neviens viņu nevarēja pārbļaut," savulaik ar maigumu atcerējās Švarcenegers.

2011. gada maijā visas pasaules tabloīdu vākus rotāja paziņojums, ka Švarcenegera kopdzīve ar sievu ir izjukusi. Togad gaismā nāca fakts, ka viņam ir ārlaulības dēls, kura māte Mildreda ilgstoši bija mājkalpotāja Švarcenegra mājās. Nu jau dēlam Džozefam ir 24 gadi. Arnolds tolaik slēpa faktu, ka ir šī bērna tēvs, arī kalpone sabiedrībai meloja, ka viņa tēvs ir pašas vīrs. Krāpšanu atklāja pati Šraivere, kad manīja, cik ļoti līdzīgs Arnoldam ir kalpotājas dēls.

Krāpšanas skandāls meta ēnu uz Švarcenegeru kā Kalifornijas gubernatoru; amatā viņš bija no 2003. līdz 2011. gadam.

Švarcenegers ir piecu bērnu tēvs – četri dzimuši laulībā ar Šraiveri. Kopš 2015. gada viņš satiekas ar terapeiti Heteri Miliganu, kura par aktieir ir 27 gadus jaunāka. Savukārt Šraiverei divus gadus pēc laulības kraha izveidojās attiecības ar kādu polittehnologu, tomēr tās beidzās 2017. gadā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!