Foto: Oskars Ludvigs/Privātais arhīvs

Laulības ostā iestūrējusi TV producente, kanāla "STV Pirmā!" šovu veidotāja Aija Strazdiņa.

42 gadus vecā Aija Strazdiņa, sociālajos tīklos publiskojot skaistas kāzu bildes, pavēstījusi, ka ir apprecējusies. Viņas vīrs ir Rēzeknē dzimušais uzņēmējs Staņislavs Ratinskis, ar kuru Strazdiņa publikā kopā parādījās pusgadu pēc tam, kad tika šķirta viņas 14 gadus ilgā laulība ar mūziķi Aigaru Grāveru.

Strazdiņa pieņēmusi jaunā vīra uzvārdu un nu godājama garajā uzvārdā par Aiju Strazdiņu-Ratinsku.

"To, ka atbilde ir JĀ, zināju vēl pirms mēs satikāmies. Un līdzīgi kā toreiz – joprojām zinu, ka tāda tā būs vienmēr. Iespējams, tieši tāda ir 'ilgi un laimīgi' recepte. Bet vēl ticamāk, ka nekādas receptes nav un nekad nav bijis, ka visas attiecību mācībgrāmatas ir makulatūra un ieteikumi kā labāk, kā vajag, kā saglabāt, nosargāt, nepazaudēt ir pelni un putekļi, jo ir tikai viens. Mīlestība. Pāri visam. Vienmēr," kāzu fotogrāfijas komentējusi producente.

Kā zināms, Strazdiņa pirmo reizi laulājās 2004. gadā, kopdzīvē ar Aigaru Grāveru pasaulē nāca divi dēli. Pāris ilgstoši cīnījies ar nesaskaņām abu dažādo personību dēļ, līdz laulībai tika pielikts punkts. Mūziķis vēlāk šovā "Pāļa bazars" savas trešās laulības nosauca par "pārpratumu".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!