Foto: instagram.com/coco/

Amerikāņu realitātes šovu zvaigzne un dejotāja Nikola Koko Ostina (attēlā) bieži vien tiek dēvēta par pasaulē seksīgākā un smukākā dupsīša īpašnieci. To, ka šīs runas ir ne bez iemesla, viņa apstiprinājusi nesenā foto sesijā.

Koko ir pašai sava apakšveļas līnija, un aizvadītajā nedēļā viņa fotogrāfam pozējusi vešiņu zīmola jaunākajos modeļos. Formīgā daiļava savus fanus un dibena pielūdzējus aplaimojusi ar vairākiem krāšņiem aizkulišu momentuzņēmumiem.

Smukās pēcpuses īpašniece savā Instagram foto blogā publiskojusi vairākus attēlus, kuros viņa redzama īpaši pikantā un pašas dizainētā apakšveļā.

Bildītes kļuvušas par īstu sensāciju – katrs sevi cienošs Koko dailes apjūsmotājs tās atzīmējis ar "patīk" sirsniņu un komentāru sadaļā ierakstījis kādu glaimojošu komplimentu.

Savukārt pasaulē smukākā dibena īpašnieces dizainētā vešiņa gan izpelnījusies neviennozīmīgu novērtējumu. Ārvalstu modes kritiķi, komentējot Koko veikumu, retoriski jautājuši, kādēļ daiļava skopojusies ar audumu un izlīdzējusies vien ar striķīšiem.

2016 I'm coming back with a vengeance.. #personalgoals New CocoLicious Lingerie!!

A photo posted by Coco (@coco) on Apr 14, 2016 at 1:34pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!