Foto: Privātais arhīvs

Skaistus jaunumus saviem atbalstītājiem šajā nedēļas nogalē paziņojusi viena no slavenākajām latvietēm sociālajos tīklos, starptautisku atpazīstamību guvusī tetovētā modele Irēna Straume jeb Monami Frost – viņa ir otrā bērniņa gaidībās.

Monami, kuras "Instagram" foto blogam seko vairāk nekā 1,5 miljoni šī sociālā tīkla lietotāju, sestdien, 29. septembrī, padalījusies ar bildi, kuras aprakstā viņa atklājusi, ka "mazulis Frosts gatavojas manā puncī".

"Es esmu tik ļoti patīkami satraukta atklāt jums šos jaunumus. Es joprojām nespēju noticēt, ka tas notiek," savus atbalstītājus uzrunājusi 24 gadus vecā Monami.

Modele "YouTube" arī publiskojusi video, kurā pastāstījusi, ka pēdējā laikā sociālajos tīklos esot bijusi visai neaktīva un iemesls tam esot pirmais grūtniecības trimestris, kas bijis diezgan smags posms. Bērniņš nāks pasaulē nākamgad.

Atgādinām, ka Monami jau daudzus gadus dzīvo Anglijā kopā ar meitiņu Gabrielu, kura nāca pasaulē, kad Irēnai bija 15 gadi. Savukārt modeles vīrs ir pazīstams un ļoti pieprasīts tetovēšanas meistars Anrijs Straume.

Lai gan Monami savulaik nācies saskarties ar dažādām grūtībām un aizspriedumiem par viņas izskatu, tas apņēmīgajai sievietei nav bijis šķērslis kļūt par vienu no pieprasītākajām un slavenākajām tetovētajām modelēm pasaulē.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!