Foto: Privātais arhīvs

Aizvadītajās brīvdienās pašmāju šovbiznesā netrūka raibu notikumu, un uz citu fona izcelties atkal pamanījās mūziķis un dzejnieks Andris Kivičs un viņa mīļotā sieviete Liene Skulme. Abi turpina savu privāto dzīvi izlikt publiskai apskatei, tādējādi uzkurinot sabiedrības dusmas, neizpratni un arī uzjautrināšanos.

Par īstu sensāciju sociālajos tīklos kļuvusi mistērija, kas apvij jaciņu, kura savulaik piederējusi Kiviča sievai Madarai. Radušās aizdomas, ka mūziķis apģērba gabalu pārdāvinājis tālāk savai jaunajai simpātijai Lienei.

Eļļu ugunij piešāvis Madaras komentārs, kuru viņa brīvdienās pievienojusi vīra jaunajai "Facebook" profila bildei. Viņš tajā tapis iemūžināts kopā ar Lieni, un abi pozē raibos nepāliešu stila džemperīšos.

"Un es domāju, kur palika mūsu ģimenes džemperīši. "Kruta"," komentāros norādījusi Madara. Līdzīgā stilā ieturēti džemperīši bijuši iegādāti arī viņas un Andra abām meitiņām.

"Virtuālie detektīvi" sākuši salīdzināt Madaras un Lienes jaciņas, un daudzi nonākuši pie secinājuma, ka tās ir identiskas. Ļaudis komentāros pauduši sašutumu, šķendējušies, strostējuši un pat izsmējuši Lieni un Andri, abus apvainojot necieņas izrādīšanā.

Visbeidzot mūziķis nolēmis nākt klajā ar video paziņojumu, kurā paskaidrojis, ka esot radies pārpratums. Sev un Madarai džemperīšus viņš pērn jūnijā esot nopircis Londonā. Savukārt Lienei jaciņa nesen nopirkta Berlīnē.

"Madara, es nezinu, kur tu esi padirsusi savu jaku, paprasi savam jaunajam draugam, savam mīļākajam, kā viņu nosaukt, Edvardam, lai viņš tev nopērk vietā," vēstījis Kivičs.

Video aprakstā Kivičs norādījis, ka "Liene nevalkā manas bijušās sievas drēbes, jo viņai ir pašai savas drēbes".

"Man arī patīk doma, ka es varētu bijušās sievas drēbes vilkt mugurā Lienei, kura, pirmkārt, ir "sīka", salīdzinot ar lielo Madaru, tad kopā ar Lieni fotogrāfēties un likt bildes feisītī... Wtf?" piebildis mūziķis.

Savukārt Madara kādā cita komentārā norādījusi, ka viņa pārmeklējusi māju un konstatējusi – džemperītis tiešām pazudis. Viņa arī esot papētījusi tuvāk bildes un secinājusi, ka jaka, kas bildēs ir mugurā Lienei, ir identiska tai, kura savulaik piederējusi viņai, bet nu ir pazudusi.

Kā uzsvērusi Madara, sakrītot ne tikai raksti un audumi, bet pat tādi sīkumi – izšūtas puķītes un zvaigznītes. Viņa paudusi neizpratni, kāpēc Andris, ja jau, pēc viņa vārdiem, ir tik liela izvēle un visi džemperīši ir tik līdzīgi, Lienei nopircis identisku, kāds bijis viņai.

"Bet es visu uztveru ar humoriņu, tiešām. Man nav žēl padalīties, varu bērniem arī iedot, ja izmērs der," jokojot piebildusi Madara.

Andris video vēlāk izdzēsis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!