Foto: Privātais arhīvs

Mūziķis un dzejnieks Andris Kivičs aizvadītajā nedēļā nāca klajā ar paziņojumu, ka izjukusi viņa laulība ar abu kopīgo meitiņu mammu Madaru un viņš nesen uzsācis jaunas attiecības – ar mākslinieci un sabiedrības dāmu Lieni Skulmi. Lai gan dziesminieks īpaši uzsvēra, ka krīze laulībā iestājusies pirms aptuveni gada un Liene nekādā ziņā neesot vainojama pie laulības izjukšanas, Madara intervijās pašmāju presei šonedēļ ieskicējusi nedaudz citādāku ainu.

Kivičs aizvadītajā nedēļā sarunā ar "Delfi Izklaidi" vaļsirdīgi atzinās, ka abi ar sievu mēģinājuši laulību saglābt un pat aizbraukuši vairākos ceļojumos, tomēr agrāko dzirksti nav izdevies atjaunot. Vīrietis neslēpa, ka jau aptuveni gadu abi ar Madaru dzīvojuši kā labākie draugi un audzinājuši meitiņas, līdz šoruden beidzot pieņēmuši lēmumu, ka kaut kas ir jāmaina.

Kad Kivičs jau pavisam bija atmetis cerību kādreiz vēl piedzīvot īstas, stipras jūtas, viņš negaidīti atkal iemīlējās. Mūziķis atklāja, ka starp viņu un Lieni Skulmi pirms mēneša pēc vienas kopīgas tējas dzeršanas pēkšņi uzplaukusi kaislīga mīlestība un abi jau uzsākuši kopdzīvi. Viņš arī uzsvēra, ka visu esot atklāti izrunājis ar Madaru, abi vienojušies, ka viņš turpinās materiāli atbalstīt gan bijušo sievu, gan meitas.

Madara pagājušajā pirmdienā atradusies sporta klubā, kad uzzinājusi – Andris pašmāju presei nupat paziņojis par abu šķiršanos un savām jaunajām attiecībām. Viņai bijis viegls šoks.

[..] Vienā no beidzamajām reizēm, kad tikāmies, viņam jautāju: ko darīsim, ja prese jautās? Andris teica – nevajag teikt neko. Ka tā būs labāk mums abiem. Tādēļ biju pārsteigta, ka viņš par to visu stāsta... Zvanīju Andrim, lai jautātu, kas notiek. Viņš necēla klausuli. Uzrakstīju īsziņu, ka varēja vispirms taču pabrīdināt mani. Tad, kad visiem viss jau bija zināms, viņš man atsūtīja tekstu: skaties ziņas, visur tas būs. Piebilda, ka par mani neesot neviena slikta vārda. Izlasot pirmo rakstu, diemžēl atklāju, ka Andris par daudz ko ir samānījies. Pagriezis notikušo tā, lai viss izskatītos daudz nevainīgāk, nekā ir patiesībā," izdevumam "Privātā Dzīve" šonedēļ stāstījusi Madara.

Tāpat arī Madara bildusi, ka, lai gan Andris presei stāstījis, ka ar Lieni ir kopā jau aptuveni mēnesi, patiesībā abi esot kopā tikai apmēram divas nedēļas un iepazinušies pirms trim četrām nedēļām. Romāns starp abiem esot uzplaucis pēc tam, kad mūziķis 26. novembrī viesojies Skulmes vadītajā raidījumā "Vīrietis/sieviete šķērsgriezumā".

Tiesa, Andris gan sākumā sievai neko par savu jauno simpātiju neesot stāstījis. Tieši Madara bijusi tā, kas viņu nostādījusi faktu priekšā.

"Ja es pati neko nebūtu zinājusi un viņam tiešā tekstā pateikusi, pieļauju, ka tā tas turpinātos vēl pāris mēnešus. Viņš vienkārši meklētu iemeslus, kāpēc nenākt mājās. Nestāstīšu, kā to uzzināju, bet pirms divām nedēļām apsēdos līdzās Andrim un paziņoju: es visu zinu, arī šīs sievietes vārdu! Mēs nekliedzām viens uz otru. Mierīgā balsī pastāstīju, ko zināju – minot precīzus datumus un laikus. Cilvēki taču nav akli! Andris teica, ka šajā dzīves posmā esot ļoti apmulsis, pats īsti nezinot, ko vēlas. Ka nesaprot – tā ir iemīlēšanās vai tomēr ne. Ka varbūt mums viss vēl būšot labi. Teicu, ka esmu gatava strādāt pie tā, lai mums viss būtu labi, jo mums tomēr ir divas meitas. Līdz šim mēs labi sadzīvojām," atklājusi Madara.

Sieva arī atspēkojusi vīra teikto, ka ceļojumos ģimene pēdējā gada laikā braukusi tikai tādēļ, lai uzlabotu savas attiecības. Viņa uzsvērusi, ka tas darīts, jo abas meitiņas beidzot ir paaugušās. Turklāt abiem ar Andri vienmēr esot bijusi pārliecība, ka naudu labāk nevis glabāt kontā, bet to izmantot, lai gūtu jaunus iespaidus un izbaudītu piedzīvojumus.

Madara atzinusi, ka laiku pa laikam laulībā parādījušās grūtības, abi, kā jau visi normāli pāri, reizēm arī pastrīdējušies, tomēr viņa vienmēr centusies ar vīru izrunāties un viņu atbalstīt visā, ko viņš dara.
Foto: Privātais arhīvs

Pāris bija kopā astoņus gadus, kas ir Andra līdz šim ilgākās attiecības. Madara šovasar jutusi, ka, lai gan ģimenē viss it kā ir kārtībā, vīrs tomēr nav laimīgs. Mīļotais toreiz atbildējis, ka pie vainas esot politika. Viņš, kā zināms, partijas "KPV LV" sastāvā kandidēja 13. Saeimas vēlēšanās.

Savukārt taujāta, vai viņa piekrīt Andra teiktajam, ka Liene neesot izjaukusi viņu ģimeni, Madara norādījusi, ka, viņasprāt, pirms tiek kaut kas uzsākts ar precētu cilvēku, vispirms jāļauj viņam nokārtot iepriekšējās attiecības.

"Mums ar Andri nokārtot attiecības tā arī neizdevās. Mēs neesam šķīrušies. Man vēl joprojām pirkstā ir laulības gredzens. [..]," tā Madara.

Kiviča sieva paudusi pārliecību, ka Andris, visticamāk, pie ģimenes neatgriezīsies. Tomēr viņa arī izteikusi cerību, ka kādu dienu, vienalga, vai viņš būs kopā ar Lieni vai kādu citu, visi varēs draudzīgi apsēsties pie galda un parunāt par dzīvi.

"[..] Domāju, Andris tagad ir nopietni apmaldījies, pats nezina, kur īsti atrodas. Kad viņš no tā visa iznāks laukā, manuprāt, viņam būs drausmīgi skumji. Ceru un novēlu, lai Andrim izdodas pārvarēt smago depresiju un piepildīt sevi ar laimes brīžiem!" piebildusi Madara.

Savienība ar Madaru bija Kiviča trešā laulība. Pārim ir divas meitiņas. Tāpat arī mūziķim ir dēls no agrākajām attiecībām ar Danu Dombrovsku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!