Foto: Privātais arhīvs
Krievijas hokeja izlases spīdeklis Ivans Teļegins pēc skandalozās šķiršanās no folkdziedātājas Pelagejas izteicis bildinājumu jaunajai draudzenei, vēsta Krievijas tabloīdi.

29 gadus vecais hokejists Ivans Teļegins atkal pošas kāzām – viņa izredzētā ir uzņēmēja Marija Gončara.

Sportists savu draudzeni bildinājis piecus mēnešus pēc tam, kad oficiāli šķirta Teļegina un dziedātājas Pelagejas laulībā, kurā dzimusi arī meitiņa Taisija. Pelageja par šķiršanos paziņoja pērn, lai gan problēmas laulībā Teļegina neuzticības dēļ sākās jau krietni senāk.

Mariju Gončaru dēvē par iemeslu tam, kāpēc izjuka hokejista attiecības ar sievu – Krievijā mēļoja, ka Teļegins ar Gončaru sācis satikties jau laulības laikā. Nu viņš draudzeni bildinājis, un Marija teikusi jāvārdu. Sieviete arī dāsni dalās ar dažādiem foto sociālajos tīklos, kuros redzama kopā ar Teļeginu. Krievijas tabloīdi ziņo, ka abi jau pasen uzsākuši kopdzīvi kādā elitārā namā Maskavā.

Teļegina un Pelagejas šķiršanās ilgu laiku bija viens no apspriestākajiem tematiem Krievijas šovbiznesā. Pāris ilgi nespēja sadalīt mantu, kā arī Pelageja pārmeta, ka Teļegins neliekas ne zinis par abu kopīgo meitiņu un izvairoties no uzturlīdzekļu maksāšanas. Pēc ilgas tiesvedības pāris tomēr izšķīrās arī juridiski un vienojās arī par īpašumu sadali.

Teļegina un Gončaras kāzu datums pagaidām nav zināms.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!