Foto: F64

Lai gan vēl nesen šova Pelnrušķīte uzvarētāja Kristīne Teilāne (attēlā) apgalvoja, ka ar kāzām nesteidzas un tās nav viņas prioritāte, pievilcīgā tumšmate tomēr iestūrējusi laulības ostā un mijusi laulības gredzenus ar savu draugu - tetovēšanas meistaru Agri Krūmkalnu.

Kā vēsta draudzēšanās portālā Facebook pieejamā informācija, Kristīne 18. novembrī savu attiecību statusu nomainījusi uz "apprecējusies ar Agri Krūmkalnu", un arī tetovēšanas meistara norādītais statuss liecina, ka abi salaulājušies.

Pati Teilāne gan nav publiski iztirzājusi šo priecīgo notikumu, taču viņas paziņojums nav palicis bez ievērības - tuvākie draugi un paziņas virtuālajā vidē jau nosūtījuši abiem daudz laimes vēlējumu, saticību, mīlestību un citus labus vārdus.

Jau vēstīts, ka šovasar abu savienībā pasaulē nāca dēliņš, kuram tika dots visnotaļ gramatiski neparasts vārds, ko iedvesmojis dāņu režisors Larss fon Trīrs - proti, Lars Alens. Tiesa, kā apgalvoja pievilcīgā tumšmate, precības viņas plānos neietilpa.

"Kāzas nav mana prioritāte. Citas sievietes varbūt domā, ka tā ir stabilitāte attiecībās, taču es tāpat esmu droša un pārliecināta par savām attiecībām ar Agri," oktobra sākumā žurnālam Kas Jauns klāstīja Teilāne, kura nu jau kļuvusi par precētu sievu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!