Foto: Privātais arhīvs
Pēc nepilnu 18 gadu kopābūšanas dziedātāja, reklāmiste, publiciste un infuencere Marta Kukarane apprecējusies ar savu dzīvesbiedru Uģi Fabriciusu, nedēļas nogalē Kukarane pavēstīja sociālajos tīklos.

Multitalantīgā Marta Kukarane plašākai publikai Latvijā kļuva zināma pēc dalības TV šovā "Talantu fabrika", kur viņa piedalījās ar skatuves vārdu Vanilla. Vēlāk Kukarane veiksmīgi izpaudās kā radoša reklāmiste, bet pēdējos gados klausītāji uz skatuves viņu redz Laura Reinika koncertos kā fona dziedātāju. Kukarane ir arī talantīga stāstniece, slejas publicējot žurnālā "I'mperfekt".

Kukarane apprecējusies ar savu ilggadējo draugu Uģi Fabriciusu. Kā vēsta interneta arhīvs, abi iepazinušies TV šova laikā, viņu sapazīstinājis modes mākslinieks Dāvids. Puisim jaunā dāma iepatikusies no televizora. Tolaik Martai jau bija izjukušas attiecības ar operdziedātāju Jāni Kurševu – šajā mīlestībā pasaulē nāca Kurševa un Kukaranes meita, kura nu jau ir pilngadīga.

Par kāzām ar dzīvesbiedru Kukarane pavēstīja lakoniski – publicējot fotogrāfiju un pierakstot datumu: 27.05.22. Kukarane pārgājusi vīra uzvārdā un nu godājama par Martu Fabriciusu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!