Foto: Reuters/Scanpix

Kuluāros jau labu laiku tika mēļots, ka britu prinča Viljama laulātās draudzenes Kembridžas hercogienes Katrīnas māsa Pipa Midltone ir gaidībās. Šonedēļ viņa pati to oficiāli apstiprinājusi.

Kā jau tas nereti notiek, kāds labdaris britu tabloīdiem jau pirms vairākām nedēļām izpļāpājas, ka Pipa ir mātes cerībās, un tagad tam gūts arī apstiprinājums. Topošā māmiņa pirmos grūtniecības mēnešus aprakstījusi savā slejā izdevumā "Waitrose".

Pipa atklājusi, ka viņai ļoti paveicies, jo grūtniecības pirmajā trimestrī nav izjutusi rīta nelabumus, ar kuriem, kā zināms, saskārās viņas māsa Katrīna visu trīs bērnu gaidībās.

Tāpat arī topošā māmiņa secinājusi, ka pienācis laiks manīt ierastos fitnesa paradumus. "Kad uzzināju priecīgos jaunumus, ka esmu stāvoklī, es sapratu, ka man grūtniecībai jāpielāgo savu iknedēļas četru līdz piecu reižu treniņu režīms," izdevums "People" citējis Pipas rakstīto.

Pipa arī piebildusi – viņa no sava trenera slēpusi grūtniecību, līdz pagājuši tās riskantākie mēneši.

Atgādinām, ka Pipa pērn pavasarī kļuva par precētu sievu. Viņa salaulājās ar turīgo uzņēmēju Džeismu Metjūsu. Šis būs pāra pirmais kopīgais bērns.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!