Foto: Privātais arhīvs

Humorists Maksims Galkins ar krievu estrādes dīvu Allu Pugačovu ir pārrunājuši bērnu audzināšanu pēc viņas iespējamās nāves, vēsta Krievijas tabloīdi.

Kā zināms, dziedātāja Alla Pugačova ir 27 gadus vecāka par savu vīru – viņai ir 71 gads, Galkinam 44.

Viesojoties "YouTube" šovā "Bet parunāt?" pie Irinas Šihmanes, Galkins īsi ieskicēja, ka ģimenē pārrunāts arī jautājums par bērnu Harija un Ļizas audzināšanu gadījumā, ja Pugačova aiziet mūžībā, atstājot Galkinu atraitņos.

Jautājums par šāda scenārija iespējamību bijis uz mēles daudziem Krievijas žurnālistiem, taču nekad neviens to nav tiešā veidā pavaicājis. Sarunā ar Šihmani Galkins uz jautājumu tomēr atbildēja.

Humorists atzinās, ka jūt milzīgu atbildību pāra gadu starpības dēļ. "Jūtu atbildību ģimenes un bērnu priekšā. Pat dubultu atbildību mūsu gadu starpības dēļ. Protams, mēs esam pārrunājuši šādu notikumu attīstības scenāriju," par iespējamo Pugačovas došanos mūžībā teic Galkins. Pāris ir pārrunājis audzināšanas nianses gadījumā, ja primadonna nomirst.

"Alla bieži saka: vēl gribu paspēt viņiem šo to iemācīt. Alla vispār ir neticami laba mamma, vislabākā, ko zinu," par sievu izteicās Galkins.

Kā zināms, Alla Pugačova ar Maksimu Galkinu apprecējās 2011. gadā. Galkinam šīs ir pirmās laulības, bet Pugačovai piektās. 2013. gadā surogātmāte pārim dzemdēja dvīņus – puisēnu Hariju un meiteni Ļizu. Bērni šogad uzsāks mācības 1. klasē.

View this post on Instagram

A post shared by Максим Галкин (@maxgalkinru) on Aug 12, 2020 at 4:48am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!