Foto: ""Purina"

Virtuālajā vidē jūnija izskaņā parādījās jauns izaicinājums jeb stulbins "Bottle Cap Challenge", kura ietvaros ļaudis izspērienā ar savu kāju cenšas atskrūvēt pudeles korķīti. Zibakcijā iesaistījušās vairākas ārzemju slavenības, un arī pašmāju šovmenis Renārs Zeltiņš nav spējis palikt vienaldzīgs.

Izdevums "Fox News" šonedēļ vēsta, ka izaicinājumu par interneta sensāciju padarījušas slavenības. Tā, piemēram, mūziķis Džons Maiers izpildījis triku, ar kāju atverot pudeli, un izaicinājis to paveikt Holivudas spīdekli Džeisonu Stethemu.

Stethems, protams, pieņēmis un arī izpildījis izaicinājumi, tālāk mudinot to pašu paveikt britu režisoru Gaju Ričiju, kurš drīz vien arī paveicis uzdoto un tālāk izaicinājis gan aktieri Vilu Smitu, gan futbolistu Deividu Bekhemu un vēl citus paziņas.

Izaicinājumā iesaistījies arī Zeltiņš. Viņš "Instagram" šonedēļ publiskojis video, kurā triku izpilda viņa mīļotā sieva Ieva.

"Hej, Džeison Stethem, ja nākamajai "Ātrs un bez žēlastības" daļai tev nepieciešama kāda supersieviete, mana brīnišķīgā sieva ir gatavībā," video aprakstā norādījis Zeltiņš, atzīmējot Stethema oficiālo "Instagram" kontu.

View this post on Instagram

A post shared by Renārs Zeltiņš (@renarszeltins) on Jul 2, 2019 at 6:08am PDT

Aktiera uzmanību Zeltiņam pagaidām gan nav izdevies pievērst, tomēr gana daudzi pašmāju sabiedrībā zināmi ļaudis komentāros sajūsminājušies par viņa sievas triku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!