Foto: Vida Press
Amerikāņu modele, influencere un realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašjana ļāvusies jaunām attiecībām – pēc vairāku nedēļu baumām nu beidzot apstiprinājies, ka 41 gadu vecā Kardašjana satiekas ar nupat 28. gadu dzimšanas dienu nosvinējušo komiķi Pītu Deividsonu.

Kā vēsta ASV un britu tabloīdi, virkne pazīmju liecina, ka Kardašjanai ir jauna aizraušanās, turklāt pārītis to nemaz īpaši neslēpj. Neraugoties uz to, ka Kardašjanas laulība ar reperi Kanji Vestu vēl nav pavisam oficiāli šķirta, skaistule laiku pavada kopā ar Deividsonu, kurš par viņu ir 13 gadus jaunāks.

Svētdien Deividsons un Kardašjana aizvadījuši romantisku randiņu itāļu restorānā Santamonikā, bet pagājušajā nedēļā pāris manīts, staigājot pa Palmspringsu, rociņās sadevušies. Visticamāk, abi satuvinājušies oktobrī šova "Saturday Night Live" filmēšanā, kur strādā Deividsons. Viņš mitinās Ņujorkā, taču savu 28. dzimšanas dienu, kas bija 16. novembrī, jaunais vīrietis svinēja kopā ar Kimu un viņas ģimeni Losandželosā.

Jaunākajos paparaci notvertajos attēlos Deividsonam uz kakla redzams, iespējams, kaislīgas mīlas uzsūkts zilums.

Kas ir šis jaunais cilvēks? Kā vēsta "Buzfeed", Deividsons ir savās aprindās zināms kā daudzu slavenu dāmu mīļotais. 2018. gadā viņš bija saderinājies ar dziedātāju Arianu Grandi, un iepriekš viņa attiecību vēsturē ir arī mīla ar aktrisi Keitu Bekinseilu, seriāla "Bridžertona" galveno zvaigzni Fēbi Dainevoru, supermodeles Sindijas Kraufordes meitu Kaiju Gerberi un citām.

Lai gan pāris nav nākuši klajā ar nepārprotamu paziņojumu, ka abi ir kopā, viņiem pietuvināti avoti vairākiem tabloīdiem apliecinājuši, ka Kima un Pīts šobrīd jūtoties ļoti laimīgi. Deividsons pat esot skaistulei teicis, ka nevienu citu sievieti viņš vairs nevēlas.

Kima Kardašjana šā gada februārī iesniedza laulības šķiršanas prasību. Viņas un Kanjes Vesta savienībā pasaulē nākuši četri bērni – divi bioloģiskie, divi surogātmātes iznēsāti; abi spējuši vienoties par aizbildniecības jautājumiem, taču oficiāli laulība vēl nav šķirta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!