Foto: Vida Press

Šovbiznesa zvaigzne Kima Kardašjana pēc vairāku dienu klusēšanas beidzot komentējusi, kas notiek ar viņas vīru Kanji Vestu.

39 gadus vecā zvaigzne lūgusi faniem iejūtību, kamēr Kanje Vests cīnās ar bipolāro traucējumu uzliesmojumu.

Kā vēstīts, reperis Vests jau vairākas dienas publisko ārkārtīgi emocionālus paziņojumus, kas gan drīz vien no sociālajiem tīkliem tiek dzēsti. Tāpat viņam šķiet, ka ģimene vēlas Vestu iespundēt psihiatriskajā klīnikā.

"Viņš ir spoža, bet arī sarežģīta personība," instagramā pauž Kardašjana, piebilstot, ka jūtas bezspēcīga savam vīram šobrīd palīdzēt.

"Kā jau jūs zināt, Kanjem ir bipolārie traucējumi. Katrs, kam ir tāds tuvinieks, zina, cik neticami sarežģīti un sāpīgi ir šos traucējumus saprast. Nekad neesmu publiski par to runājusi, cenšoties pasaudzēt mūsu bērnus un aizsargāt arī Kanjes privātumu, kad runa ir par viņa veselību. Bet tagad es jūtu, ka vajadzētu komentēt, jo mentālā veselība ir stigmatizēta un to apvij daudz aizspriedumu," raksta Kardašjana.

Viņa solidarizējas ar tiem, kuri jūtas bezspēcīgi šīs slimības priekšā, kā arī zina, ka daudzi tagad notiekošo uztver ar nosodījumu, taču ģimene nevar sirdzējam palīdzēt, ja viņš pats nesadarbojas ar palīdzēt gribētājiem.

Tāpat sieviete vēsta, ka Kanje šobrīd saņem daudz kritikas, jo ir publiska persona, taču norāda, ka lēkmju laikā viņu vada emocijas, un viņš pauž pārspīlētus viedokļus. Vests pastāvīgi atrodas "zem spiediena" – Vests ir mākslinieks, turklāt melnādainais, viņš nesen zaudējis savu māti. "Tie, kas viņu pazīst, zina, ka reizēm viņa vārdi un izdarības nav tas, ko viņš patiesībā domā," ziņo Kima.

Bipolārie traucējumi nekādi neiespaido Vesta radošo dzīvi un viņa lielos sapņus, saka sieviete, lūdzot medijus un fanus izrādīt empātiju šajā laikā, "kamēr mēs tiksim tam cauri".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!