Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Daiļās Kimas Kardašjanas vīrs reperis Kanje Vests pēdējās pāris dienās paguvis sarūpēt pamatīgu traci, kurā ierauti vairāki ģimenes locekļi.

Kā zināms, Kanje Vests pirms dažām nedēļām paziņoja, ka cīnīsies par ASV nākamā prezidenta godu. Tikuši iesniegti pat vajadzīgie dokumenti, lai sāktu balotēties, taču joprojām nav zināms, vai Vestam tas izdosies.

Kanje Vests pirms pāris dienām publiski izplūda asarās, kampaņas ietvaros uzstājoties Ziemeļkarolīnā un runājot par to, ka viņš reiz ticis gandrīz abortēts, un tāds pats liktenis teju piemeklējis arī paša un Kimas Kardašjanas pirmdzimto meitu Nortu. Nortu viņš neesot gribējis, taču Kima bērnu saglabājusi – tieši tāpat reiz bijis ar viņu: tēvs gribējis no embrija atbrīvoties, bet māte izglābusi, un viņš atkārtojis šo pašu modeli.

"Es gandrīz nogalināju savu meitu," sacīja Vests. Emocionālajā runā Vests pieļāva, ka šāda vaļsirdība var viņam maksāt šķiršanos no sievas.
Jau iepriekš vairāki tabloīdi vēstīja, ka starp Vestu un Kardašjanu jau kādu laiku esot neviennozīmīgas attiecības. Lai gan abi sociālajos tīklos dažkārt publisko ģimeniskas mīļbildītes, pandēmijas laikā abi dzīvojuši atsevišķās ēkās. Medijs "US Weekly" vēstīja, ka tas tāpēc, lai abi spētu viens otru izturēt pašizolācijas laikā.

Vēl senāk kāds anonīms ģimenes paziņa ASV medijiem teica, ka Kima vēloties šķirties, taču "pat ja lēmums tiks pieņemts, paies kāds laiciņš, kad procesi sāks notikt".

Par jaunu skandālu Vests parūpējies šosvētdien sociālajā tīklā "Twitter", kur no Vesta konta viens pēc otra bira pārmetumi un žēlabas par viņa sievu Kimu un sievasmāti Krisu. Šie ieraksti no Vesta tviterkonta jau gan ir dzēsti.

Vests abām dāmām pārmet, ka tās gribot viņu "iespundēt", iespējams, kādā psihiatriskajā klīnikā. Tāpat Vests "operē" ar kādu 13 gadus senu seksa video, kurā redzama viņa pašreizējā sieva, kura esot centusies šo video pārdot medijiem, taču viņš to aizliedzis bērnu dēļ. Vests pauž cerību, ka viņa meita Norta nekad nenonāks pat tuvumā erotiskajai presei.

Kanje Vests jau iepriekš publiski paudis, ka viņam ir mentālās veselības problēmas. Pirms diviem gadiem viņš kādā intervijā atzina, ka bijis atkarīgs no opioīdiem un alkohola un ka viņam ir bipolārie traucējumi.

Savukārt Kima Kardašjana neierasti klusē jau trešo dienu, atzīmē "The Mirror". Kāds avots tabloīdam "People" teicis, ka Kima patlaban esot šokā no Vesta izgājieniem.

Šobrīd 43 gadus vecais miljardieris ar Kimu Kardašjanu apprecējās 2014. gadā, abi audzina četrus bērnus – divi ir pāra bioloģiskie bērni, divus iznēsājusi surogātmāte.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!