Foto: Publicitātes foto

Aizvadītā gada sākumā šova Latvijas princese bijusī dalībniece Sanita Kubliņa (attēlā kopā ar mīļoto vīrieti Gustavito) paziņoja, ka nolēmusi uzveikt atkarību no kokakolas. Izrādās, viņai tas nav izdevies, tādēļ apņēmīgā sieviete šo mērķi pārcēlusi uz 2014. gadu.

To, ka Sanita šogad apņēmusies izdarīt vairākas lietas, viņa pavēstījusi ar sociālo tīklu starpniecību. Draudzēšanās portālā Facebook "princese" savus tuviniekus un paziņas informējusi, ka viņas mērķu sarakstā ir arī atteikšanās no kolas.

"Ja to neizdarīšu publiski, tad tā diena tiks atlikta mūžīgi. Ar pirmdienu, 6. janvāri, atsāku sportot un atmetu savu kaitīgāko ieradumu - kolu. Pludmales sezona jau pēc mēneša," paziņojusi Sanita, kura ar savu ģimeni drīzumā dosies ceļojumā uz Taizemi.

Šis bijušās šova dalībnieces publiskais paziņojums ieinteresējis viņas draugus - daži apsolījušies, ka sekos līdzi, kā Kubliņai sokas ar solījuma pildīšanu. Savukārt kāda paziņa pajokojusi, ka nespēj noticēt, ka Sanita varētu atteikties no kolas.

Aizvadītā gada sākumā Sanita sarunā ar DELFI Izklaide atklāja, ka viņai ir atkarība no dažādiem gāzētajiem dzērieniem, īpaši kolas, kuru viņa patērē krietni vairāk, nekā cilvēks drīkstētu. Vienīgais izņēmums, kad Kubliņa nelietoja šo dzērienu, bija grūtniecības laiks.

"Tuvinieki mani zāģēja un zāģēja, ka tā vairs nedrīkst turpināt, tad vēl salasījos šausmu lietas, ko kola izdara ar dzelzs izstrādājumiem, un tad nu beidzot piekāpos mudinājumiem samazināt tās lietošanu uzturā.

Priecājos, ka man nav problēmu ar atteikšanos no saldumu ēšanas, jo esmu dzirdējusi, ka tieši tā daudziem sagādā vislielākās raizes. Man tie negaršo, tādēļ vismaz par vienu veselīga uztura pamatprincipu ievērošanas problēmu mazāk," toreiz stāstīja Sanita.

Lai gan pēdējā laikā Sanita visai reti apmeklē saviesīgus pasākumus, Jaungada naktī viņu bija iespējams sastapt Rīgas populārajā naktsklubā Coyote Fly, kur Kubliņa izklaidējās Lielā Getsbija ballītē kopā ar mīļoto vīrieti dīdžeju Gustavito.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!