Foto: Privātais arhīvs

Fani ievērojuši, ka populārā dīdžeja Gustava Vītoliņa līgava un šova Latvijas princese otrās vietas ieguvēja Sanita Kubliņa (attēlā) pēdējā mēneša laikā mainījusies līdz nepazīšanai, un pat pieļauj iespēju, ka meitene ļāvusies plastiskā ķirurga rokām.

Aktīvi paužot viedokli par daudzām Latvijas sievietēm aktuālām tēmām, Sanita kļuva par populārāko no ''Latvijas princesēm''. Viņas sekotāji Sanitu allaž pazinuši kā gaišmati, kuras seju vienmēr rotā smaids, tāpēc jaunākās meitenes fotogrāfijas sociālajos tīklos patiesi pārsteigušas fanus.

Pēc pašas Sanitas publicētas informācijas, kurā meitene pauž prieku, ka pusdienlaiku izdevies izmantot skaistuma salonā, viņas sociālo tīklu profilos seko fotogrāfijas, kurās allaž smaidīgā meitene izskatās svešāda apjomīgo lūpu dēļ.

Sarunā ar DELFI Izklaidi Sanita smejoties noliedz faktu, ka būtu ļāvusies kādām plastiskajām operācijām, atklājot, ka vienīgais, kam varētu būt sakars ar viņas izskata izmaiņām, ir viņas pozitīvais noskaņojums.

Simpātiskā meitene esot labi atpūtusies, vairs neiespringstot uz to, ka cilvēki par viņu runā un interesējas par viņas privāto dzīvi. Publiskas slavas viņa vairs nealkstot. Iespējams, lai atbrīvotos no ''princeses'' tēla un pāršķirtu jaunu lapu dzīvē, Sanita arī pamainījusi matu krāsu, ierasti blondās cirtas pārkrāsojot aktuālajā pelēkbrūnajā tonī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!