Foto: Reuters/Scanpix

Boksa leģenda Muhameds Ali (attēlā) 3. jūnijā 74 gadu vecumā devās aizsaulē un vairs nevar sevi aizstāvēt nedz ar dūrēm, nedz kādā citā veidā. Kā jau tas nereti notiek, kad izdziest slavenu ļaužu dzīvības, arī šoreiz uzradušies labdari, kas žurnālistiem atklājuši satraucošus faktus par nelaiķa dzīvi.

Ali bija precējies četras reizes un viņš radījis prāvu pēcnācēju pulciņu – boksa leģenda ir tēvs deviņiem bērniem. Tiesa, 70 gadus vecā amerikāniete Barbara Mensa apgalvo, ka viņam ir ārlaulības meita, kura nākusi pasaulē pirms 35 gadiem.

Sieviete vērsusies pie izdevuma "The Mirror", lai atklātu vairākus noslēpumus, kas glabāti gadiem ilgi. Satraucošākais no tiem – Barbara apgalvo, ka viņas īpašumā ir vairāki Muhameda Ali seksa video. Viņa tos, protams, vēlas notirgot.

Sieviete klāstījusi, ka, lai gan bokseris bijis precējies, viņš nekad nav spējis pretoties skaistas sievietes valdzinājumam. Barbara stāstījusi, ka laikā, kad Ali izgājis ringā, pēc sacīkstēm rīkotas seksa ballītes, kurās piedalījies viņš, pāris viņa draugi un vismaz ducis meiteņu.

Barbara apgalvo, ka orģijas iemūžināts video un šie unikālie materiāli ir viņas īpašumā. Sieviete seksa ainiņas ar Ali vēlas pārdot par vismaz 100 tūkstošiem ASV dolāru.

Tiesa, šis nav vienīgais noslēpums, kuru izpaudusi Barbara. Kundze apgalvo, ka viņai aptuveni 20 gadu garumā bijusi mīlas afēra ar Ali. Bokseris esot krāpis divas no savām sievām.

Turklāt šī dēka vainagojusies ar bērnu – meitu Kierstu Mensu Ali. Viņai šobrīd ir 35 gadi. Jāatzīmē, ka pati Barbara ir boksera trešās sievas Veronikas māsīca.

Barbara stāstījusi, ka, lai gan bokseris viņas meitas dzimšanas apliecībā nav norādīts kā tēvs, Kiersta nes Ali uzvārdu. Radniecību ar Muhamedu apliecinot arī DNS tests, kas veikts 1988. gadā.

Ali savu ārlaulības meitu šad un tad apciemojis, taču tad, kad viņa veselību skārusi Pārkinsona slimība, boksera ceturtā sieva Lonija vīrietim aizliegusi tikties gan ar Barbaru, gan Kierstu. Saikne ar slepeno atvasi pilnībā pārtrūkusi.

Tāpat Barbara apgalvojusi, ka Ali nekad pret viņu nav izturējies kā pret mīļāko, bet gan drīzāk sievu, kura ir pelnījusi cieņu. Tiesa, boksera cienīgā izturēšanās, šķiet, nav bijis pietiekams iemesls, lai nelaiķim tagad ļautu atdusēties mierā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!