Foto: Privātais arhīvs

Svētdien, 8. septembrī, Latvijā tika atzīmēta Tēva diena, un svētku noskaņa bija jūtama arī sociālajos tīklos, kur ļaudis publiski sveica, godināja un slavēja tēvus.

Virtuālo vidi bija pārņēmusi īpaši sirsnīga atmosfēra. Daudzas sievietes ar sociālo tīklu starpniecību sveica savu bērnu tēvus un vīrus, tāpat arī lieli un mazi sumināja savus mīļos tētus, un arī paši papi sevi uzslavēja un viens otru uzmundrināja.

Arī daudzi sabiedrībā zināmi ļaudis šos skaistos svētkus atzīmēja ne tikai ar svētku brokastīm un ģimenisku kopā būšanu, bet arī ar atskaitīšanos saviem draugiem, paziņām un sekotājiem.

Daži Tēva dienā gremdējās atmiņās par bērnu dienām un tēta stipro plecu. Savukārt vairākas populāras dāmas uzslavēja savus mīļotos, kuri sniedz atbalstu bērnu audzināšanā.

Tāpat arī svētkos sarosījās vairāki sabiedrībā zināmi esošie un topošie tēti, kuri dalījās pārdomās par to, kā bērniņa piedzimšana un tēva loma izmainījusi viņu dzīvi.

"Delfi Izklaide" piedāvā palūkot, kā sabiedrībā zināmi ļaudis atzīmēja šos skaistos svētkus.

View this post on Instagram

Being a good Dad starts with presence, not presents.

A post shared by Renārs Zeltiņš (@renarszeltins) on Sep 8, 2019 at 6:33am PDT

View this post on Instagram

Daudzi sava aroda speciālisti savas profesijas sāk apgūt skolās, augstskolās, koledžās, bet ir tikai viena profesija pasaulē, kuru tu apgūsti mācoties visu savu dzīvi un sāc apgūt tikai tad, kad par tādu kļūsti - TĒTIS. Un, jo vairāk un ilgāk Tu vari būt TĒTIS, jo labāks pasaules svarīgākās profesijas speciālists Tu vari kļūt! Paldies manām skolotājām par manis pilnveidošanu katru dienu, lai vienmēr varu viņām būt labākais TĒTIS pasaulē! 🙏 Un, protams, neizsakāms paldies manai @mrssimsonart4u bez kuras par tādu TĒTI, kāds esmu, es nemaz i’ nevarētu būt! Katru dienu jūtos īpaši, bet šodien jo īpaši īpaši! #fathersday #father #dad #dadof4girls #dadof4 #lovemygirls #girlpower #worldsbestdad #familygoals #familyphotography ❤️ 📸 @aivarsbirzmalisphoto 🤝🤘🏻

A post shared by 🄰🅁🄼🄰🄽🄳🅂 🅂🄸🄼🅂🄾🄽🅂 (@armandssimsons) on Sep 8, 2019 at 9:56am PDT

View this post on Instagram

Pirmā oficiālā Tēva diena arī mūsu tētim. Mīlam Tevi 🖤

A post shared by Beāte Katrīna Zeltiņa-Šķēle (@beate_katrina) on Sep 7, 2019 at 11:27pm PDT

View this post on Instagram

Tēvi un dēli

A post shared by edgars jaunups (@jaunups) on Sep 8, 2019 at 3:46am PDT

View this post on Instagram

Sveiciens Tēvu dienā ♥️

A post shared by Anna Panna (@annapannalv) on Sep 7, 2019 at 11:51pm PDT

View this post on Instagram

👀 TĒTIS VAR VISU 🤠 #MUSIQQ https://youtu.be/7cpUrBs_XCg

A post shared by Emīls Balceris (@ebalceris) on Sep 5, 2019 at 11:56pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!