Foto: Reuters/Scanpix
Jau krietnu laiku Krievijas mediji aizrautīgi apspriež bijušās mākslas vingrotājas Alīnas Kabajevas un Krievijas prezidenta Vladimira Putina (abi attēlā) romānu – savulaik viņa tika minēta kā viena no iespējamajām mīļākajām, kuras dēļ izjukusi Putina laulība.

Abi iespējamie mīlnieki savas attiecības izvairījušies komentēt, bet nesen Alīna sniegusi interviju izdevumam Собеседник, kurā noliegusi romānu ar Putinu.

"Acīmredzot neko citu masu informācijas līdzekļi nespēj izdomāt, lai tos lasītu. Man, godīgi sakot, tas kā jebkurai sievietei nav patīkami. Lai gan es saprotu, ka tās ir mana šī brīža publiskā statusa sekas. 

Dažreiz var pasmieties par to, kas tiek ievietots internetā - par visām tām karikatūrām, videomateriāliem - , bet ne vairāk. Ar baumām nav iespējams cīnīties. Ceru, ka kādreiz to izplatītāji nomierināsies," savu nostāju paudusi Kabajeva.

Bijusī sportiste arī apgalvojusi, ka viņai esot attiecības. Tiesa, kas ir viņas mīļotais, sieviete nav vēlējusies atklāt. Tāpat viņa noraidījusi runas par slepenu mazuli, kas pasaulē nācis pēc ārlaulības sakara ar Putinu.

"Kā ikviena sieviete es ļoti vēlos bērnu. Es par to sapņoju un ceru, ka kādreiz man tā arī būs. Bet pagaidām man bērnu nav," Krievijas medijiem stāstījusi Alīna.

Komentējot savu attieksmi pret Putinu, Kabajeva uzsvērusi, ka ļoti ciena šo vīrieti gan kā personību, gan politiķi un atbalsta viņa īstenoto politisko kursu, bet tāpat viņa saprotot arī tos, kuriem prezidents nepatīk.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!