Foto: DELFI

Skandalozais un pretrunīgi vērtētais fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs (attēlā) vienmēr bijis atvērts dažādiem eksperimentiem un izaicinājumiem, un visbeidzot viņš spēris ļoti pārdrošu solu – mākslinieks veicis pilnu ķermeņa vaksāciju.

Fotogrāfs ar emocijām, kuras piedzīvojis procedūras laikā, padalījies savā Facebook profilā, un Sokolovs nav kautrējies atklāt ļoti intīmas detaļas par to, kā viņa miesa tika atbrīvota no nevēlamajiem matiņiem.

"Sievietes man bieži stāsta, cik tas ir mokoši un nepatīkami - bikini vaksācija. Es vienmēr saprotoši māju ar galvu, bet īstenībā man par to nekādas saprašanas nebija. Līdz vakardienai... Man ļoti sagribējās sajust visu to emociju spektru, ko jūt meitenes vaksācijas laikā. Tā es piekritu visa ķermeņa vaksācijai.

Bāc! Es negaidīju, ka tas būs tā!!! Esmu spēcīgs un izturīgs, bet tās sāpes ir drausmīgas! Pretīgi un ilgi. Tas notiek tā - ar ierīci, kura izskatās pēc ziepju trauka, uz neliela ādas segmenta uzklāj vasku, kas izskatās kā lipīga līme. Tad virsū līmē speciālu baltu salvetīti, apmēram 5x25 centimetrus lielu, un tad ar asu kustību rauj to nost.

Kad tā izdara vienreiz, tas ir diezgan izturami, kaut asaras automātiski parādās acīs. Bet trakākais, ka tā eksekūcija ilga vairākas stundas. Tā ir elle. Man vajadzēja ļoti saspridzināt savu gribasspēku - katru minūti man gribējās visu pārtraukt un izskriet ārā.

Es dziļi elpoju, taisīju visādas grimases, līdz krampim saspridzināju muskuļus, bet nekas nelīdzēja. Sāpes bija neizturamas," savās sajūtās dalījies emocionālais fotogrāfs.

Kā vēsta Sokolovs, procedūra norisinājusies pie viņa mājās, taču pat atrašanās savā komforta zonā nav mazinājusi piedzīvotās sāpes. Beigās vadzis lūzis, un mākslinieks apēdis vairākas stipro miegazāļu tabletītes, lai izturētu neizmērojamās mocības.

"Parasti, lai aizmigtu, es lietoju pusīti no vienas [tabletes]. Vaksācija turpinājās, bet sāpes nesamazinājās. Tikai galva mazliet reiba. Ķermenis bija jau novaksēts - palika tikai bikini zona.

Es riskēju un apēdu vēl sešas tabletes. Tas mani gandrīz "izrubīja". Es nevarēju pakustēties - gulēju kā maiss, rokas un kājas neklausīja. Viss bija miglā. Nevarēju parunāt, bet biju pie samaņas - visu redzēju un jutu.

Nebija nekādu halucināciju vai sapņu. Es skaidri redzēju sev apkārt sievietes melnos lateksa tērpos. Skaidri redzēju, ka esmu piesiets pie operāciju galda. Spilgta gaisma. Vienai no sievietēm rokās ir gludeklis kurš tuvojas manai bikini zonai. Un tad es sajutu SĀPES..." baisā notikuma ainiņu spilgti uzbūris fotogrāfs.

Ja ar to vēl nebūtu gana, Sokolovs no rīta piedzīvojis pamatīgu pārsteigumu - viņš savā gultā attapies pavisam plikiņš. Turklāt blakus fotogrāfam gulējusi meitene, kura iepriekšējā vakarā viņam veikusi vaksāciju.

"Nometu segu no sevis un ieraudzīju, ka esmu gluds kā zutis. Ķermenis vēl bija apstrādāts ar kaut kādu eļļu. Viņa mani masēja? Mazliet novilku segu no viņas, ieraudzīju, ka viņa arī ir kaila. Nu nē... Nevar būt. Ar vīrieti miegā nekas "slikts" nevar notikt - mierināju es sevi. Bet nu visādam gadījumam es nobučoju meiteni uz pieres un aizgāju taisīt viņai brokastis," uz pozitīvas nots savu stāstu noslēdzis Sokolovs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!