Foto: Publicitātes foto

Televīzijas spēles Superbingo vadītāja un Mis Latvija 2008 titula ieguvēja Ieva Lase (attēlā) nolēmusi sekot savai mīlestībai un pamest dzimto zemi – viņa pārcēlusies uz Dāniju, lai būtu kopā ar savu mīļoto puisi.

Pašmāju skaistumkaralienei jau divus gadus ir attiecības ar dāņu puisi Miki Engbergu, un savulaik viņa izklaides portālam Mango pat solīja uzrakstīt grāmatu par abu romantisko iepazīšanos.

Visu pazīšanās laiku abi jaunieši braukāja viens pie otra, bet, tā kā šovasar Ieva beigusi mācības Latvijas Universitātes Ekonomikas un vadības fakultātē, nekas vairs abus jauniešu netraucē uzsākt kopdzīvi.

Lai gan iesākumā latviešu skaistule bija domājusi, ka puisis varētu pārcelties uz dzīvi Latvijā, abu plānos ieviesušās korekcijas - pāris nolēmis, ka Ieva pārcelsies uz Orhūsu Dānijā.

"Nebraukāšu vairs tik bieži uz Latviju. Abi ar draugu esam noguruši no nemitīgajiem lidojumiem. Padzīvošu pāris gadu Dānijā, un tad redzēs, kā mūsu dzīve tālāk iekārtosies," izdevumam Kas jauns skaidrojusi Lase, kura aizbraukšanas dēļ pametusi arī darbu televīzijas spēlē Superbingo.

"Lidot no Dānijas katru reizi uz spēles Superbingo ierakstu ir pārāk dārgs prieks. Pagaidām gan Dānijā neko konkrētu nedarīšu. Atpūtīšos pēc studijām, lasīšu grāmatas un baudīšu dzīvi. Dāņu valodu pārzinu labi - kas zina, varbūt atradīšu darbu Dānijā līdzīgā TV spēlē," par nākotni prāto Ieva.

Galerijā: Ieva Lase kopā ar saviem nu jau bijušajiem kolēģiem no spēles Superbingo Armandu Simsonu un Ivetu Feldmani.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!